Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP
cineplexx

Filme noi, premii și promoții la Cineplexx!

Pe lângă alte activități de care am avut parte în acest weekend în târg, Cineplexx Târgu-Mureș ne propune să continuăm distracția cu o suită de filme, cu promoții speciale pentru familii și premii săptămânale. 🍿🎁

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. Pentru lista completă de prețuri, click aici.

Premii în fiecare marți

De asemenea, în fiecare marți la Cineplexx este Cinema Day, ziua norocoasă cu cele mai mici prețuri din săptămână la toate filmele din program. În perioada 17 august – 15 septembrie mersul la cinema se prezintă cu și mai multe beneficii, pentru că în fiecare marți toți spectatorii au marea șansă de a câștiga mii de premii, ca produse de consum sau bilete la film.

Cineplexx a lansat marți, 17 august, campania „Cinema Day is your lucky day” cu taloane răzuibile și premii instant constând în numeroase produse gratuite din cinema, bilete la film și reduceri la meniuri de popcorn. În plus, vor mai fi puse la bătaie trei super premii marca profesională DELONGHI:  un espressor de cafea automat Dinamica și doua purificatoare de aer pentru casă, pe care orice cinefil le poate câștiga cu puțin noroc și un bilet la filmul preferat. 

Un bilet achiziționat marțea la prețul promoțional de Cinema Day primește automat un talon razuibil. Fiecare bilet înseamnă o șansă în plus de câștig. Premiile pot fi revendicate pe loc sau până la data de 1 octombrie inclusiv, direct din cinematograf pe baza talonului câștigător și a biletului la film. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. 

Mai multe informații despre condițiile de participare și regulamentul campaniei pot fi găsite pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația gratuită de mobil Cineplexx.

A-NNEBUNIT BUNCA 2! ( AP12 )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Julie Gayet, Julie Depardieu, Thierry Neuvic, Patrick Chesnais

SINOPSIS

Aurore, cea mai nebună bunicuță, are o cădere spectaculoasă în timpul unui dans. Își pierde memoria și se trezește recuperându-se într-un azil de bătrâni. Vorbește doar despre un misterios Gégé… care ar putea fi dragostea ei din tinerețe, dar și cel care i-ar putea readuce amintirile. Ce vor face cei șapte nepoți ai lui Aurore? Vor porni în căutarea lui Gégé, bineînțeles!

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

REMINESCENȚELE TRECUTULUI ( AP12 ) 

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos 

GEN: Actiune, Thriller, Romantic

DISTRIBUȚIE: Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Hugh Jackman

SINOPSIS

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minții, navighează în lumea întunecătoare și atractivă a trecutului, ajutându-și clienții să acceseze amintiri pierdute. Trăind într-un Miami acum acoperit de ape, viața lui se schimbă pentru totdeauna când primește un nou client, Mae (Ferguson). O obsesie periculoasă ia naștere. În timp ce luptă pentru a afla adevărul despre dispariția lui Mae, Bannister descoperă o conspirație violentă și, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubești?

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PATRULA CĂȚELUȘILOR ( AG )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Animație, Familie 

DISTRIBUȚIE: Iain Armitage, Will Brisbin, Ron Pardo, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West

SINOPSIS

Patrula cățelușilor a pornit într-o nouă misiune! Când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orășelul vecin, Orașul Aventurii, și începe să semene haos în calea lui împreună cu o bandă de pisici neobrăzate, Ryder își adună echipa de cățeluși pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor! În timp ce unul dintre cățeluși trebuie să se împace cu trecutul lui în Orașul Aventurii, echipa își găsește un aliat nou, pe descurcărețul șoricar Liberty. Împreună, înarmați cu gadgeturi nemaivăzute și cu echipament high-tech, Patrula se luptă pentru a salva cetățenii din Orașul Aventurii!

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

CASA NOPȚII ( N15 )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror 

DISTRIBUȚIE: Rebecca Hall, Sarah Goldberg

SINOPSIS

The Night House urmărește povestea unei văduve care pare să fie bântuită de către o prezență supranaturală, care o determină să facă investigații despre viața recent defunctului soț.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment