Târgu Mureş
31 Mar, Friday
11° C
TOP

Awake3: Ziua 1

Am mai fost de câteva ori pe domeniul Castelului Teleki și mi-a plăcut de fiecare dată. Un castel frumos, cu o curte imensă și un lac mititel dar parcă desprins din povești. Ieri a fost pentru prima dată când am pășit pe domeniul neo bohemian Awake.

De la intrare ne-am făcut drum prin tot festivalul și am pornit înspre partea dreaptă unde am dat în primul rând de standurile de mâncare după care ne-au întâmpinat standurile de fashion unde puteam găsi tatuaje de festival, rucsacuri și accesorii în stil boho iar la ultimul stand fetele își puteau crea împletituri colorate de festival.

În continuare am dat de prima scenă The Wire iar lângă am regăsit un poligon de tir cu arcul și un mini teren de fotbal în capătul căruia stăteau așezate pe iarbă literele volumetrice luminate AWAKE. Lângă aceste litere, după lăsarea întunericului, și-a făcut apariția un balon cu aer cald în care curioșii se puteau urca pentru o priveliște de sus a festivalului.

Am urcat în curtea interioară a castelului unde ne aștepta scena Castle Lounge și cei de la îndrăgitul local mureșean J’ai Bistrot cu un meniu generos de băutură și o zonă drăguță de lounge.

Ne-am continuat drumul spre intrarea de la pod iar sub pod am regăsit un cinema în aer liber cu un bar lângă. În continuare am ajuns la River Stage unde Buzduganul mixa iar lângă această scenă am văzut Forrest Library și zona de board games. Am trecut pe lângă stand-ul celor de la Coca-Cola pentru a ajunge la scena Becks unde dacă reciclezi două pahare de plastic de bere primești unul gratuit. Lângă scena Becks am regăsit un mini teren de paintball.

În final am ajuns la Main Stage la fix pentru a-l asculta pe AJ Tracey al cărui rap chiar mi-a plăcut, spre marea mea suprindere, eu nefiind o împătimită a genului. La fel de impresionată am fost și de Lady Leshurr care a făcut spectacol și a antrenat publicul atât pe melodii cunoscute dar și pe unele mai puțin cunoscute. Iar după ea au urmat băieții de la Coma care au întreținut publicul în stilul lor propriu și personal.

Vă atașez dedesubt harta festivalului pentru a putea urmări mai ușor turul descris de mine.

Azi, #awake3, continuă cu Ziua 2 și sunt foarte curioasă de trupele care urmează dar și de surprizele pregătite de organizatori. Urmăriți contul @outinmures și @danaharsan pentru imagini de la fața locului.

Post a Comment