Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Awolnation si Seether pentru prima data in Romania @ Blaj aLive

Câmpia Libertății din Blaj, 7 – 8 iunie va avea loc Blaj aLive: două zile de concerte și activități recreative, 10.000 de participanți așteptați.

 

Invitați speciali din acest an Awolnation și Seether, aterizează pentru prima dată în România.

 

Cu peste 10 ani de activitate şi cu 5 albume lansate și vândute în întreaga lume în milioane de exemplare, Seether a demonstrat că este una dintre cele mai consistente, versatile, ambiţioase şi de succes trupe de post grunge şi rock alternativ din lume. Premiați cu discuri de aur și platină și cu un total de 11 melodii ce s-au clasat pe locul 1 în topurile mondiale, Seether este headlinerul de sâmbătă pe scena Blaj aLive.

 

Duminică, 8 iunie, Blaj aLive prezintă Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicală când şi-a făcut apariţia în anul 2009. Formaţia abordează ca gen muzical rock-ul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, Sail.

Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines și Blackstar sunt doar câteva nume care vor completa line-up-ul festivalului. Mai mulți artiști vor fi anunțați în următoarea perioadă.

 

Blaj aLive, 3 scene diverse ca abordare muzicală, terase, baruri, specialități culinare, zone sportive și recreative, spații pentru ateliere și socializare, toate amenajate în același loc în care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Națională de la Blaj.

 

Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, va fi de 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping și parcare va fi de 50 de lei, în limita a 1.000 de unități. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platforma shop.artmania.ro.

Post a Comment