Târgu Mureş
08 Dec, Friday
3° C
TOP

Conferinta Regionala Rotaract la Targu-Mures

La inceputul anilor 1960, cluburile Rotary din toata lumea au inceput sa sponsorizeze grupuri universitare de tineri in cadrul proiectelor de Servicii in Folosul Comunitatii si astfel ia nastere proiectul Rotaract care cateva decenii mai tarziu ajunge sa aiba 145.000 de membri in peste 170 de tari.

Cluburile Rotaract din toata lumea organizeaza proiecte si activitati diverse in functie de membrii fiecarui grup dar cu toate acestea ele au la baza 3 mari tipuri de activitati: pregatire profesionala, formare de lideri si proiecte de caritate si ajutor. Scopul proiectului Rotaract este de a crea viitori lideri, membri responsabili si eficienti ai comunitatii in care traim.

In perioada 04-06 aprilie, in cadrul Hotelului Continental,  are loc la Targu-Mures Conferinta Regionala Rotaract Zona 3 organizata de Cluburile Rotaract din oras. Conferinta are ca obiectiv principal dezvoltarea personala a fiecarui membru participant cat si intarirea legaturilor intre cluburile Rotaract din zona 3. Evenimentul reuneste membri Rotaract din 6 orase: Targu-Mures, Alba-Iulia, Sibiu, Brasov, Medias si Sebes.

La aceasta conferinta voi lua si eu parte in calitate de membru activ Rotaract si astfel promit sa ma intorc cu un review cat mai detaliat al evenimentului. De-abia astept sa particip!

P.S.: Pentru detalii despre Rotaract si cum poti sa devii membru Rotaract, ma puteti contacta pe pagina mea de facebook   sau pe pagina oficiala Rotaract.

Post a Comment