Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

Bal Papiu 2011

Dacă vrei să vezi cum a fost atmosfera… am scris despre asta!

Anul şcolar a început de ceva vreme şi aşa cum era şi normal deja s-a dat startul balurilor.

Evenimentul pe care îl voi promova este balul bobocilor organizat de Colegiul Papiu şi asta pentru că au pregătit un adevărat spectacol, doritori fiind să iasă din zona amatorilor.

Prima parte a balului, unde bobocii se vor întrece în frumuseţe şi talent se va ţine la Teatru Naţional (deja s-a atins nivelul de  tradiţie, de a se ţine aici balul). Prezentatorii balului, care nu fac parte din actualul colectiv al colegiului, sunt Sânziana Negru (foto), vj la MTV, fostă absolventă a Papiului şi Shurubel (de care nu am auzit, dar şi el se pare că face parte din echipa MTV).

Având în vedere că eu nu mai sunt la liceu de ceva vreme încoace, aş vrea să rememorez puţin câteva detalii din perioada cand eu, liceeană fiind, participam la astfel de baluri, undeva la începutul anilor 2000. Vă spun sincer că atunci cele mai tari baluri erau cele de la Papiu, şi timp de 4 ani, deşi nu eram elevă acolo, nu am ratat nici măcar unul. Cum ziceam şi mai devreme, spectacolul se  ţinea tot la Teatrul Naţional, dar pe vremea aceea asta era considerat de-a dreptul fascinant, pentru că nimeni altcineva nu avea atâta “putere” să închirieze teatrul. La primul bal al Papiului am fost atunci când Sânziana Negru a câştigat titlul de Miss, şi ţin minte că era o concurenţă acerbă între ea şi o altă concurentă care accidental doar se numea tot Paula. Eu mi-am dorit să câştige Sânziana şi m-am bucurat când s-au anunţat rezultatele. Invitaţii în vogă chemaţi să susţină concerte erau atunci Vama Veche, Voltaj, 3 Sud Est, Blondy şi alţii. Muzica promovată era pop-rock, acum s-a trecut pe alt stil, hip-hop-ul crescând în preferinţele publicului.

Tot atunci, în vremurile vechi, cluburile alese pentru after-party erau Cuba (recent renovat, puţin prea roz dupa parerea mea) şi Black Lord (în ziua de azi nimeni nu mai ştie nimic de el). Cam astea le ţin eu minte. Aruncând o privire peste îmbrăcămintea acelor ani, pot doar să observ ca ţinutele erau mai mult clasice şi că azi se insită pe trendy. Personal susţin moda de azi, mi se pare mai plăcută la ochi. Se purtau ca şi acum fuste de diferite lungimi, în funcţie de silueta, dar atunci ce era obligatoriu, era să iţi asortezi pantofii cu geanta, ori a cam ieşit din uz moda asta. În ceea ce ii priveşte pe băieţii, din punctul ăsta de vedere, e limpede că atunci nu erau aşa  emancipaţi. O pereche de blugi şi un tricou/cămaşă era ca un fel de uniformă pentru ei, nu prea ieşea nimeni din tipar, ori azi lucrurile s-au cam schimbat. Nu o să intru în detalii de fashion, nu de alta dar chiar nu sunt expertă, plus că site-ul ăsta nu cu asta se ocupă.

Dar să revenim la oile noastre şi la evenimentul despre care vorbeam. Aşa… am spus despre partea de spectacol a balului, care va începe la ora 17.00 iar apoi de la 21.30 se dă startul petrecerii. Anul acesta, Papiul a invitat o sumedenie de nume din lumea hip hop. Eu abea de câteva luni am auzit de ei, nu că aş fi eu mare fană, dar aşa au fost circumstanţele 🙂 şi vă spun de pe acum că voi fi acolo în mijlocul lor, încercând să simt pulsul. Invitaţii sunt : Cedry2k, Doc, Deliric 1, Carbon, Vlad Dobrescu, Faibo X & DJ Sauce @ FacemRecords. Nu pot să vă dau multe detalii despre ei, pot doar să vă spun că sunteţi aşteptaţi să îi ascultam împreuna joi 3 noiembrie, ora 21.30 în Gallery Social Club.

Preţurile de intrare sunt:

15 lei Teatru
20 lei Teatru+Gallery
20 lei Gallery în avans
25 lei la faţa locului.

Pe pagina de facebook a evenimentlui am găsit şi o persoană de contact, ale cărei date le găsiţi aici.

Aştept să ne vedem pe acolo!!!

Pozele sunt preluate de pe pagina oficiala de facebook a evenimentului şi de pe pagina de facebook a Sânzianei.

Post a Comment