Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Balul de la Unirea a coborât toate zeităţile pe pământ.

A început perioada balurilor la Tg Mureş, iar noi echipa outinmures suntem omniprezenţi.

Primul bal, cel care a dat startul pe anul acesta, este unul cu valoare sentimentală la noi în echipă, şi anume cel al liceului Unirea. Talentata noastră colegă Sandra a fost organizatoarea şi evident că am decis să participăm să o susţinem şi să o încurajăm.

Pentru mine personal a fost o experienţă în primul rând interesantă. Pentru că acum pot să privesc balul cu alţi ochi, decât atunci când participam în calitate de elevă. Mi se pare că lucrurile au evoluat de atunci, că sunt mult mai copţi elevii, decât acum câţiva ani, din punct de vedere al imaginaţiei.

Aseară la balul de la Unirea, cuvântul de ordine a fost distracţie şi ingeniozitate. Au fost numere foarte draguţe, de la pantomimă umoristică, la balet, la cântat vocal, cu chitară, la gimnastică, şi altele. Programul a durat aproximativ două ore şi jumătate, şi deşi au fost mici scăpări de coreografie pe alocuri, nu m-au supărat, pentru că e totul la un nivel de amatori, nu erau la TV sau doamne fereşte la vreo olimpiadă.

Mi-au plăcut numelere de dans ale echipei şcolii, persoana din spatele lor este cu adevărat un talent, în sensul că mi-a stârnit admiraţie şi publicului ropote de aplauze. Apoi a fost numărul vocal al Rucsandrei Pintea, o tânără de clasa a 12-a care m-a făcut să am piele de găina nu alta. Am ţinut să o felicit personal, şi o fac din nou acum.

Bobocii mi se par atât de evoluaţi faţă de ce vedeam eu în trecut, sunt dezinvolţi, cu emoţii pe care aveam impresia că le ţineau în buzunar şi pe scenă erau aproape total în elementul lor.  Am surprins din primul rând un moment drăguţ, când unul din băieţi ieşind de pe scenă după ce şi-a făcut numărul, chiar înainte să intre în culise şi-a tras singur o palmă, nemulţimit probabil de prestaţie. Săracii copii, prin ce trec 🙂 Fetele au fost foarte frumoase, iar cele de a 12-a au fost coafate de Impletituri Tg Mures, iar îmbrăcămintea a fost asigurată de magazinul No1 şi Malvina.

Una peste alta, balul a fost reuşit. Pentru că o cunosc deja pe Sandra, vă spun că am simţit amprenta ei, în coreografie şi muzică, şi mi-a părut bine să ştiu că e mâna colegei mele.

Despre Miss şi Mister, a postat Mihai încă de ieri o poză cu ei, felicitări lor, au fost preferaţii mei. Aşa că dacă sunt bănuieli că ar fi fost mânărit concursul, din punctul meu de vedere sunt acuzaţii false, pentru că eu, imparţială fiind, pe ei aş fi pus banii. Felicitări încă odată Alexandra Rauţă şi Pavel Bogdan, doi copii simpatici foc, dar mai ales carismatici.

Despre partea cu concertul Lora şi Bitza, iar apoi interviul cu cantautorul hitului Nopti alte pentru ziele negre, va reveni Sandra.

Mai multe poze aici.

Până una alta, nu uitaţi că astăzi este balul celor de la Economic, care se va desfăşura tot la Teatrul Naţional începând cu ora 17.00, iar apoi concert si party  în Club Tineretului, fostul Cuba, unde invitat special e GRASU XXL.

Comments (3)

 • mihai

  In Opinia mea a fost foarte sec si brusc balul. dar no… fiecare. Cu suparari sau nu …. a fost slab. multe momente bune individuale dar per ansamblu vai de curul lui 😀 cred ca si ala care l-am facut noi acuma 7 ani la electro a fost mai plin de continut :d

  reply
  • Sandra Sc

   Astept exemple concrete de ce inseamna pt tine “continut” 🙂

   reply

Post a Comment