Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Interviu Valentin Luca

Acum câteva săptămâni stiţi că am fost invitaţi la Heineken, să vizităm fabrica şi să ne dăm apoi cu părerea. Pentru spectacol l-au adus pe Valentin Luca, cel de la Românii au Talent, care jonglează cu sticle în flăcări şi tot tacâmul.

Şi pentru că eram acolo i-am luat un interviu, care e publicat doar acum, cu scuzele de rigoare. Pentru întârziere am motivare validă, puteţi să îl întrebaţi pe şefu 🙂

Înainte să public întrebările, vreau să vă spun că discutând cu Valentin Luca, am descoperit că e un om deschis, care munceşte fooarte mult. Şi mi-a plăcut să observ absenţa fiţelor şi aerelor de capitală. Mi se pare un mare turn off dar la el nu a fost cazul, şi sper să nu se schimbe nimic odată cu trecerea timpului şi creşterea faimei.

În rândurile următoare puteţi afla câtvea informaţii din interior despe el.

I: Cum a fost în 3 cuvinte, nu mai mult, experienţa Românii au Talent, pentru tine?

R: Atunci când trebuie să pregăteşti un show la care se uită o ţară întreagă este fascinant, a fost o experienţă unică şi cu siguranţă o pot numi experienţa vieţii mele.

I: De când te ocupi cu această activitate?

R: Sunt de 9 ani în domeniu, dar de 5 fac acest lucru de performanţă, mă pregătesc în fiecare zi câte 4-5 ore pentru show-uri.

I: Am înţeles că aţi deschis un bar în Bucureşti unde aveţi o agenţie care organizează şi cursuri. Cine sunteţi voi asociaţii şi cine a venit cu ideea?

R: Agenţia noastră “Exquisite Bar Solutions” este formată din 5 membri, Marius Gogoasa, Costin Bucur, Ionut Ivanov, Adrian Caradeanu şi eu (care am venit ultimul în echipă). Ne ocupam de tot ce înseamnă bartending şi aici mă refer la cursuri de pregătire barmani, bar catering, ustensile de bar, competiţii pentru barmani etc. Unul dintre proiectele noastre se numeşte “Flair Angel” este barul în care activăm noi, un cockail bar, un bar în care spectacolul este la el acasă.

I: Două diferenţe şi două asemănări între Bucureşti (reşedinţa ta actuală) şi Braşov (localitatea natală).

R: Îmi plac amândouă la fel de mult, capitala este mai aglomerată, Braşovul este mai aerisit. În Bucureşti avem agenţia, barul… într-un cuvânt business-ul..iar în Braşov am familia şi o parte din prieteni.

I: Dacă s-ar întâmpla un fenomen SF, şi toată lumea ar uita cine eşti, adică ar trebui să o iei de la zero pentru a-ţi crea faima, care ar fi primul pas?

R: Păi…aş crea un eveniment SF şi aş deveni la fel de faimos :))

I: Ce persoană din show-bizzul mondial crezi că te-ar putea intimida, astfel încât să ai emoţii în timpului unui show?

R: În timpul show-urilor nimeni nu m-ar putea intimida pentru că fac acest lucru de foarte mult timp,poate doar în viaţa de zi cu zi dacă aş vedea o persoană din show-bizzul mondial m-aş putea emoţiona.

I: Ultima carte citită (fără cărţi din domeniul bartending)?

R: Am citit “Zahir” de Paulo Coelho în ultimul meu drum spre Londra.

I: Ai călătorit pe tot globul cu competiţiile. Ce oraş te-a marcat cel mai profund?

R: Dintre toate oraşele pe care le-am vizitat, cel mai mult m-a impresionat Tokio, m-au impresionat oamenii de acolo,clădirile impunătoare, mâncarea specifică şi carnavalurile japoneze. Am câştigat concursul de acolo şi cred că din acest motiv îmi place şi mai mult :).

I: Dacă ai fi pentru o zi preşedinte, spune-mi 3 lucruri pe care le-ai face (în interesul tau, sau al poporului).

R: Ha ha ha… cred că este ultimul lucru pe care mi l-aş dori.

Cam acestea sunt informaţiile pe care le-am obţinut de la Valentin. Singura eschivare a lui a fost la întrebarea “Dacă ai putea să îţi schimbi viaţa pentru o zi cu o femeie, care femeie ar fi aceea?”; presupun că nici un bărbat nu vrea să îşi pună probleme de genul acesta, aşa că îl iertăm şi dăm noi un pronostic: Loredana Groza, pentru că amândoi sunt foarte energici, optimişti şi amuzanţi.

Post a Comment