Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Best of 48 Hour Film Project Braşov @ J’ai Bistrot!

J’ai Bistrot te invită duminică, 06.07.2014, începând cu ora 21:00, la proiecţia de scurtmetraje ”Best of 48 Hour Film Project Braşov”. 

Proiecţia cuprinde o selecţie din cele mai premiate filme realizate în cadrul concursului de producţie de film 48 Hour Film Project Braşov.

48 Hour Film Project este un week-end frenetic şi fără somn în care mai multe echipe realizează câte un film: îl scriu, îl filmează, îl montează şi îi pun coloană sonară în doar 48 de ore.
Vineri seara, echipele primesc 4 elemente: un personaj, un obiect de recuzită, o replică şi o temă, toate trebuie incluse în film. În 48 de ore, filmul trebuie să fie complet. Apoi, producţiile înmânate la timp, sunt jurizate şi proiectate pentru publicul larg.


Misiunea 48 Hour Film Project este de a dezvolta producţia de film şi de a promova realizatorii de film. Totodată, proiectul încurajează cineaştii şi pe cei care doresc să ajungă realizatori de film să preia iniţiativa fără ezitare şi să facă filme!

 Concursul de la Braşov a şi creat un premiu special, anume ”Local Hero” care este atribuit celui mai bun film realizat de o echipă braşoveană.

48 Hour Film Project revine la Braşov anul acesta în weekendul 25-27 iulie. Cineaştii din România şi nu numai, se pot înscrie în cursă pentru a afla cine va realiza cel mai bun film de scurt metraj în doar 48 de ore.
Filmul câştigător va primi şansa de a fi vizionat la Festivalul Internaţional de Film Cannes 2015!!  😀
În plus, cel mai bun film va participa la competiţia internaţională din Statele Unite, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul ”Best 48 Hour Film 2014″ şi marele premiu de 5000 de dolari.
De asemenea echipa câştigătoare din acestă vară va primi o cameră GoPro Hero3+ Black Edition oferită de Xtremvideo.ro.
Ce zici? Te tentează?!? 😀

Până te mai gândești, hai la J’ai Bistrot duminică și vezi cele mai bune creații de până acum!! Poate te inspiră 😉

Post a Comment