Târgu Mureş
23 Feb, Friday
5° C
TOP

Herr Schwetz

Un nou local marca Piaf s-a deschis în Târgu-Mureș și acesta se numește Herr Schwetz. Locația este pe Revoluției nr. 1, vis-a-vis de poșta veche.

Localul are o parte interioară mai mică și o parte exterioară, o terasă destul de generoasă ca şi mărime.

Meniul constă din tot felul de băuturi, o gamă diversificată de cocktail-uri, vinuri, cafele şi sucuri de tot felul. Peste o săptămână vor introduce şi mâncare în meniu. Referitor la preţuri este comparabil cu celelalte două localuri deţinute de Piaf; respectând tradiția, există un meniu în limba română şi unul în limba maghiară, foarte drăguţ şi profesionist.

Localul are un decor simplu dar foarte interesant. Am remarcat câteva halbe de bere destul de măricele cu un model deosebit pe ele. De asemenea, privirea mi s-a oprit şi la vitrina plină de obiecte decorative care te întâmpină încă de la intrare.

Ca orice local care se află la început de drum au şi câteva minusuri. Momentan, nota de plată este reprezentată de bonul fiscal care ţi se înmânează pur şi simplu, lucru care sper să se schimbe pe viitor.

Un minus un pic mai permanent este faptul că partea interioară este destul de mică şi tot acolo se şi fumează deci îmi pot imagina încă de pe acum cum o să fie iarna în local. Ar exista varianta de acoperire a terasei pe timpul iernii şi astfel de mărire a spaţiului dar să vedem ce o să decidă patronii.

Vă invit să vizitaţi acest local nou deschis şi să ne spuneţi şi părerea voastră!

 

Credit foto: Radu Petric

Contact:

Comments (5)

 • nu e unde a fost bulgakow?

  reply
 • Carmen

  Mie nu mi-a placut ceva la ei cand am fost: chiar daca tot venea pe la masa noastra ca sa ne intrebe daca ne mai serveste cu ceva, o masa cu 5 persoane nedebarasata timp de cateva ore nu e tocmai placut si profi!!

  reply
  • bulgakov

   ati avut noroc ca mai venea cineva la masa dupa prima comanda, ca de noi au uitat complet

   reply
 • FLOW

  Foarte fain localul deocamdata, sa vedem cat dureaza pana o sa dea muzica tare si il prostitueaza in discoteca

  reply

Post a Comment