Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Bilete Tedx Tîrgu Mureș

Astăzi s-a dat startul la biletele pentru evenimentul Tedx Tîrgu Mureș care va avea loc sâmbătă, 14 aprilie la Palatul Culturii.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul, iar acel mic x înseamnă că acel eveniment este organizat în mod independent, dar tot sub tutela acestei organizații. Nu cunosc nicio persoană care nu a văzut până acum nici un filmuleț TED. Acestea sunt inspiraționale, informative și nu te lasă niciodată indiferent. A chicken soup for the soul care are și vitamine. 🙂

Dacă chiar nu știți despre ce este vorba, vă las cu unul dintre cele mai iubite clipuri TED.

Vor fi 12 speakeri, și îi găsiți aici cu descrieri ample, fiecare din ei au câte 12 minute la dispoziție pentru speech din domenii precum tehnologie, management, stiință, artă şi educaţie, și vor fi reunite sub tema FUTURE UNCHAINED.

Cine mi-a atras mie atenția este Diana Petre, micuța câștigătoare a concursului de public speaking „Bright Speakers” care este și Ambasador Gifted Education (centrul pentru copii supradotați).

Să nu o mai întind prea mult, în mai puțin de 11 ore deja primele două categorii de bilete sunt sold out. Deci dacă vreți să mai prindeți, fuga și faceți clic aici.

Ne vedem în aprilie! 🙂

Post a Comment