Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Dua Lipa și Gorillaz la Sziget!

Cei de la Sziget mai nou nu lasă mai mult de o lună între anunțurile cu nume gigant. Pe cine vom mai auzi între 8 și 15 august pe Insula Libertății? Nimeni alta decât Dua Lipa!

Recunosc că ritmul piesei ei New Rules m-a obsedat o vreme, chiar dacă habar nu aveam care sunt versurile din refren. Cântăreața britanică de origine albaneză are doar 22 de ani și deja 5 premii Brit Awards la activ. A devenit cunoscută în 2016 datorită piesei sale cu Sean Paul No lie și mai târziu, la începutul lui 2017, Scared to be lonely, un featuring cu Martin Garrix. Acum ai ocazia să asculți cea mai streamed artistă de pe Spotify din 2017 pe scena Sziget.

Ceilalți headlineri anunțați sunt marii Gorillaz care anul acesta împlinesc 20 de ani de activitate. Damon Albarn, pe care îl știm ca solistul formației Blur și Jamie Hewlett, designer, fac o echipă de excepție, unul vine cu sound-ul tipic trupei, iar celălalt conturează personajele pe care le cunoaștem la fel de bine ca pe Powerpuff Girls.

Tinerelul Shawn Mendes, noul idol al adolescentelor (și din câte am înțeles și al mamelor lor), un fel de Justin Bieber (canadian și el), și-a început cariera în 2015, fiind unul din cei 5 care au ajuns nr.1 în topul Billboard înainte de împlinirea vârstei de 18 ani.  Îi puteți auzi vocea mierloasă pe scena Sziget în august.

Ultimii anunțați sunt The War on Drugs, revelația indie care au câștigat luna trecută la premiile Grammy Best Rock Album cu al lor A Deeper Understanding. Îi așteptăm cu drag să ne încânte pe Insula Libertății.

Aș vrea să zic cam atât, dar deja parcă nu mă lasă inima. Line-upul e deja destul de mare și stufos.

Pentru mai multe detalii, stați cu ochii pe pagina evenimentului.

Hugs, y’all! 😀

 

 

Post a Comment