Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP

Bioeel Triathlon Challenge

In aceasta sambata se va organiza a doua editie a Bioeel Triathlon Challenge. Anul trecut a fost cam frig si din cauza ca nu am gasit pe nimeni sa innoate nu am reusit sa particip. Anul acesta o sa fie vreme buna, o sa fie soare (teoretic) dar din pacate iarasi nu pot sa particip. Poate la anu o sa-mi incep si eu careiera de triatlonist  😛

Este un concurs organizat de MASTER SKI&BIKE CLUB cu sprijinul BIOEEL asa ca o sa fie interesant si pentru copii. De obicei la concursurile organizate de clubul muresean participa foarte mutli copii. Concursul pentru copii se va organiza vineri dupa masa de la ora 5.  Acesta consta din inot 150 metri  dupa care 4,5 km ciclism si 1,5 km alergare. Taxa de inscriere este numai 10 ron.

Concursul va fi organizat langa weekend. Concursul consta din proba de inot 1 km dupa care se parcurg 25 de km pe bicicleta (pe un traseu de montain bike) si urmeaza alergare cross de 8 km. Taxa de inscriere este de 80 de ron iar pentru stafeta de 120 de ron. Mai multe informatii pe situl concursului.

Post a Comment