Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Black & white Party

Acuma s-ar putea să vi se pară ca exagerez cu Old City Pub. Dar toată problema e că de când cu Old City-ul greu mai îmi vine să ma duc altundeva, Oriunde mă duc compar cu  Old-ul. Îmi place atât de mult mai ales că atmosfera diferă de la săptămâna la săptămână , de la zi la zi , sau chiar de la oră la oră.  Aseară pe la 2 şi ceva când am plecat petrecerea părea ca doar atunci a început şi de fapt o ţineau aşa de vreo 4 ore 🙂 .

Singura problemă ar fi că e plin tot timpul… arhiplin. în general n-ai unde să arunci un ac..

Mă ştiţi neumblat prin cluburi şi cam limitat în la nivel de cultură muzicală. În afară de muzică populară, câteva manele ACDC şi Quenn nu prea ştiu multe sau mă rog aşa zic unii. Eh în Old City când vine Raul cu ze Team cu muzică a la 2011 parcă îmi creşte sufletul. Şi nu neapărat că toate piesele sunt din 2011, ci pentru că sunt aduse la sound-ul actual.Ce-i drept că majoritatea nu le cunosc dar mă simt bine.

În caz că n-aveţi planuri diseară, aveţi chef de zbenguială , ştiţi unde să veniţi. Black & White Party diseară în Old City, începând cu ora 22. Evident fără obligaţii materiale, nu este intrare ,fără comanda minima pentru rezervarea de mese. DressCode-ul e Black & White dar cred că se subînţelege…

Post a Comment