Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Boier Bibescu Turneu “Melodie De Noroc”

Weekendul acesta este, din nou, foarte aglomerat, plin de evenimente, lucru îmbucurător, pentru că avem mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber.

Cei din Black Lord au pregătit o frumoasă surpriză pentru acest sfârşit de săptămână. Am primit un mail, prin care eram rugată să scriu un articol despre un show al lui Boier Bibescu desfăşurat sâmbătă, 17 martie. Dacă şi vouă, la fel ca şi mie, numele acesta nu vă inspiră mai nimic, vă veţi lumina chipurile recunoscând versul : “Piesa asta este Hit/ Dan Spătaru n-a murit”.

Cred că în orice colţ al României, refrenul acesta a ajuns cel puţin o dată. Ei bine… şi pentru că am elucidat misterul lui Boier Bibescu, vă mai aduc la cunoştinţă, că acesta se află în turneu prin ţară, pentru a-şi promova propriile beat-uri care “sunt special aduse din studio , alături şi de remixuri la piese ce au făcut istorie , atât în România , cât şi peste hotare”.

Sper că v-am câştigat interesul prin acest post şi că veţi include în programul vostru de sâmbătă acest eveniment. Intrarea este 10 lei, porţile se deschid la ora 22.00, iar dacă vreţi să vă rezervaţi masă, o puteţi face la nr de telefon 0742 463 883 sau la adresa de mail partyinmures@yahoo.com.

Sunt convinsă că va fi o super petrecere. Sper să reuşim să venim şi cu nişte poze.

Post a Comment