Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Concert în J’ai Bistrot

Săptămâna trecută au fost cei de la Butterflies In My Stomach în curtea celor de la J’ai Bistrot, iar în această săptămână continuă seria concertelor live.

J’ai Bistrot, deşi ca şi spaţiu sunt limitaţi, au imginaţie bogată şi sunt fani ai evenimentele colorate şi pline de viaţă. Este recunoasut ca fiind localul “artiştilor” din Tîrgu Mureş. E un local cu spirit boem, unde poţi să mergi liniştit, având siguranţa că e un loc unde nu vei fi supus nici unei analize, judecăţi sau orice altceva, care ar putea să îţi dăuneze egoului.

Săptămâna aceasta, din nou, au ca şi invitaţi o formaţie ce va susţine un concert live şi anume We Singing Colours. Muzica lor este caracterizează chiar de ei (Andrei Haţegan de la The Amsterdams şi Roxana) ca fiind un simplu joc cu instrumente din care iese “ceva muzică”.

Nu pot să vă spun prea multe despre ei, pentru aceasta va trebui să mergeţi Sâmbătă 17 martie, începând cu ora 20.00 pe strada Maraşeşti nr 6, la J’ai Bistrot. Încă nu am aflat dacă intrarea este sau nu contra cost. Puteţi eventual să sunaţi la nr lor de telefon 0265-210425, pentru a afla.

PS: ce bucurie că a sosit ziua de vineri. Vă urez un weekend plăcut!!!!

Post a Comment