Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Bookfest revine la Tîrgu Mureș

În perioada 4-7 iunie 2015 îndrăgitul Bookfest revine la noi în oraș!

Salonul de carte va fi găzduit de Teatrul Național unde iubitorii de carte vor fi așteptați cu un program plin de evenimente atractive cum ar fi lansări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri la care vor lua parte mari scriitori și personalități din alte domenii culturale, concerte și vizionări de filme de artă.

Cele mai importante edituri din România vor pregăti standuri unde se vor găsi zeci de mii de titluri, multe dintre ele cu reduceri semnificative dar și cu unele dintre cele mai disputate cărți ale anului 2015.

Programul de vizitare al Salonului de Carte Bookfest va fi 10:00-20:00 iar intrarea va fi liberă atât la salon cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Vizitatorii vor avea acces gratuit la Cinematograful de Artă Bookfest, în programul căruia se va afla și pelicula Aferim!, premiată cu Ursul de Argint la Berlin pentru cea mai bună regie. Programul ediției 2015 va include și 2 concerte, cu trupa Trei Parale – vineri, 5 iunie și Grigore Leșe – sâmbătă, 6 iunie accesul fiind liber pentru publicul Bookfest.

Ne vedem printre rândurile de carte! 🙂

Post a Comment