Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Deschidere Decathlon Tîrgu Mureș

Astăzi am participat, în calitate de invitați și la final de clienți, la conferința de presă organizată cu prilejul deschiderii unui nou magazin Decathlon în România.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive. Peste 50 de sporturi (fotbal, canoe, alergare, mountain bike, drumeție, baschet, pescuit, echitație și multe altele) le veți găsi sub acoperișul noului magazin.

Magazinul are o suprafață de 1700 m pătrați, este mai micuț decât cel din Cluj, Brașov sau alte orașe, cele mai semnificative criterii ale suprafeței fiecărui magazin fiind puterea de cumpărare din fiecare oraș și nr.de locuitori.  Decathlon este dedicat exclusiv iubitorilor de sport, aduce o mare diversitate de produse și aduce concurență în oraș pentru toți competitorii săi.

Evenimentul acestei seri a adus sub același, mare, acoperiș echipa Decathlon, presa târgumureșeană, sportivi cu multe realizări naționale și internaționale, personalități publice și momente artistice.

Pe tot parcursul serii invitații au putut “studia” produsele expuse și și-au putut achiziționa produsele dorite, casele deschizându-se din această seară.

Magazinul oferă clienților săi posibilitatea de a-și face card de fidelitate personalizat. La fiecare achiziție, posesorul prezintă cardul la casa de marcat, acumulând astfel puncte. 1000 lei acumulați echivalează cu 500 puncte care vor aduce clientului Decathlon un voucher de 25 lei. Pe baza cardului se oferă garanție produselor achiziționate, schimbul acestora sau returul la oricare magazin Decatholon din țară chiar dacă nu se prezintă bonul fiscal.

În fiecare weekend magazinul își așteaptă clienții să participe la activitățile sportive, cu acces gratuit, pe terenurile special amenajate în fața magazinului.

Echipa OIM urează Decathlon-ului bun venit și la noi în oraș!

Comments (2)

 • myhaella

  E oarecum relevant sa stim dimensiunea magazinului, dar mult mai important mi se parea sa avem detalii despre locatia lui. Daca nu deschideam galeria foto nu vedeam pe fundal magazinul baumax…

  reply
  • Carmen

   Se poate intra in link-urile inserate in articol si se pot gasi detaliile acolo. Este pus link catre pag lor oficiala, este link catre pag lor de facebook. Nu lipseste aceasta informatie din articol 🙂

   reply

Post a Comment