Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

byron – lansare album 30 Seconds of Fame!

Prima dată când i-am văzut live pe băieţii de la byron a fost la Peninsula 2012, ocazie cu care le-am luat şi un interviu :D.

Şi pentru full disclosure, trebuie să declar că a fost primul interviu  luat de noi fetele de la outinmures. Ştiu că am avut emoţii mari şi mai ştiu că am împins-o pe Sandra în faţă “vorbeşte tu”. Vă daţi seama că în seara respectivă Sandra nu m-a simpatizat prea tare. Dar lucrurile s-au remediat între timp şi suntem one big happy familly again.

După interviu a avut loc concertul, care mi-a tăiat pe alocuri respiraţia… mai ales cu piesa Ochii Tăi, piesă care şi acum mă face să cad în feerie, cel puţin 30 de secunde.

Şi pentru că băieţii de la byron s-au gândit să îmi facă un cadou de ziua mea, vin la Tîrgu Mureş pentru a-şi lansa noul album 30 seconds of fame, cu doar câteva zile înainte de aniversarea mea, album pe care abia aştept să îl savurez. Sunt foarte foarte bucuroasă şi abia aştept ziua cea mare pentru a sta în sală şi a-i lăsa să-mi inunde sufletul.

Am aflat recent ca albumul are câţiva invitaţi speciali şi anume:  violonistul Alexander Balanescu, vocalista Luiza Zan și trompetistul Petre Ionutescu (activ în formația Blazzaj). “În plus, pe una dintre piese apare cântând o porțiune de cor însuși publicul byron, înregistrat live în timpul unui concert.”

Biletele la concert costă 35 de lei (loc pe scaune în sălile de spectacol) şi  sunt disponibile în număr limitat. Acestea s-au pus deja în vânzare online pe http://bit.ly/turneu-byron şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Noi sperăm să ne vedem cu voi cu toţii la lansarea albumului 30 seconds of fame, aceasta având loc în data de 6 aprilie la Teatrul National, începând cu ora 20.00.

Post a Comment