Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Cafeneaua Kaldi

Astăzi am publicat deja două articole, mai aveam material de încă unul, dar îl las pe mâine, iar acum am primit un guest post venit din partea Laurei Popovici. E vorba despre o cafenea nouă în oraş şi puteţi, eventual, lăsa un feedback, dacă vă place articolul, fiind primul post al ei :).

“În urmă cu mai bine de o lună s-a deschis o nouă cafenea în Piaţa Teatrului, Kaldi. Pe langă atmosfera perfectă pentru pauza de cafea, aici se ţin şi petreceri, la care am asitat şi am fost încântată. De asemenea, s-au organizat şi concerte, cu un public restrâns (cât le permite spaţiul) şi lansări de carte. Sâmbătă seara a avut loc ultima mea vizită aici şi m-am simţit ca de obicei, foarte bine. A fost, probabil, singurul local cu mese libere din oraş, dar asta este din cauza prea puţinei promovări.

Meniul dispune de suficiente sortimente de ceaiuri, cele pe care le-am gustat mi s-au părut excelente, diferite sortimente de cafea şi băuturi alcoolice dar şi sandwich-uri. Mi se pare o bună iniţiativă faptul că eşti servit cu covrigei/biscuiţi, iar bolul este reumplut de câte ori este necesar.

Decorul este interesant, artistic chiar, poate mai puţin pe placul celor sofisticaţi. În loc de ghivece sunt ceşti de cafea, iar pe rafturi zac ceainice şi alte obiecte vechi. Există cactuşi şi borcane cu seminţe, abajururile lustrelor sunt din hârtie,  pe pervaz este un rând întreg de cărţi şi reviste iar ca piesă de rezistenţă 😛 au un Gold Fish într-un acvariu rotund pe bar.

Adresa din agenda poştală a cafenelei este Piaţa Teatrului Nr.10, dar de găsit o veţi găsi deasupra la Incanto, cum urci pe scări, în locul fostei librării Eminescu,  iar numărul de telefon unde se pot face rezervări este 0745253546.”

Mai jos sunt câteva poze, dacă vi se pare interesant sunteţi oricând bine primiţi.

Post a Comment