Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

Campanie de Crăciun susținută de Teatrul Național Târgu Mureș

Teatrul Național Târgu-Mureș organizează a 8-a oară campania SĂ ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR, în decursul căreia artiștii împreună cu spectatorii, încearcă să contribuie la sărbătorirea cât mai plăcută a Crăciunului pentru cei defavorizați.

Prin donații, Teatrul Național dorește  să sprijine două dintre activitățile Asociației Pro Christo et Ecclesia:

  1. Programul ”Adoptă un bunic/o bunică!” prin care se oferă sprijin fizic și emoțional persoanelor vârstnice (vizite, pachete)
  2. Căminul familial Casa Dorcas, unde se oferă cazare, masă, sprijin și condiții de învățat pentru 13 copii orfani, sau provenind din familii monoparentale ori defavorizate, pentru ca aceștia să își poată continua studiile la liceu, sau chiar la facultate.

Se pot dona produse alimentare neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, paste, conserve și dulciuri), produse de curățire și de îngrijire corporală, rechizite școlare (caiete, instrumente de scris, ghiozdane, penare) de care se va putea beneficia pe termen lung.

Campania se desfășoară în perioada 4 decembrie–21 decembrie 2018, donațiile putând fi depuse la intrările de la Sala Mare și Sala Mică ale Teatrului Național, respectiv în cutiile de donații aflate în magazinele Merkúr de pe strada Gheorghe Doja și din cartierul Tudor.

Vă felicit anticipat pentru decizia de a contribui cu ceva, cât de mic :).

Post a Comment