Târgu Mureş
03 Feb, Friday
2° C
TOP

Teleki – Nunta la Castel

Când începem organizarea nunții noastre, fiecare dintre noi pornește cu o idee în minte despre cum își dorește să se desfășoare nunta de vis; pentru aceia dintre voi care își imaginează o nuntă de poveste în cadrul unui castel, La Diavolo Events vă vine în ajutor și dorește să vă împlinească toate visele în ceea ce privește nunta voastră, în cadrul frumosului Castel Teleki din satul Gornești, județul Mureș.

Castelul Teleki se află la 17 kilometri distanță de municipiul Târgu Mureș și este cunoscut drept “cel mai frumos castel din Ardeal” și “comoara Mureșului”. Proiectat de arhitectul Andreas Mayerhoffer din Salzburg, castelul este asemănător palatelor Gödöllő și Pecel realizate tot de acesta. Locația castelului este în centrul unui impresionant parc dendrologic cu statui alegorice.

După ce ansamblul a fost retrocedat în anul 2006, acesta a intrat efectiv în posesia urmașilor familiei Teleki începând cu anul 2011. În ziua de astăzi, posesorii castelul își doresc restaurarea acestuia și a parcului din jurul lui pentru ca mai apoi acestea să fie introduse în circuitul turistic.

La Diavolo Events își dorește ca povestea castelului să meargă mai departe, frumusețea clădirii cât și a parcului ce o înconjoară să fie admirată de cât mai mulți oameni, așadar, nunta din cadrul Castelului Teleki poate fi descrisă astfel:

O nuntă atipică, într-un cadru încărcat de istorie. O oază de verdeață și liniște. Un eveniment în care somptuozitatea castelului se îmbină cu farmecul parcului, al lacului și al trecutului. O atmosferă care te duce în trecut, în perioada în care castelul era plin de viață, nunta la Teleki recrează senzațiile de atunci, te fac să te simți regină cu adevărat. Intrarea magică în castel, sălile înalte, curtea interioară, jocurile de lumini în prag de seară, liniștea de pe banca de lânga lac, copacii seculari, toate te vor duce într-un adevărat film din trecut, în care voi veți fi eroii principali.

povestește Dana Petruțan, coordonator marketing.

Nunțile la castel se pot organiza atât în interiorul castelului dar și în exterior, în curtea interioară din spatele castelului; totul ține de preferințele mirilor, de perioada în care are loc nunta și de vremea de afară. Mirii care doresc să organizeze și cununia civilă sau pe cea religioasă în cadrul castelului sunt bineveniți să facă acest lucru, curtea generoasă este un loc superb pentru a acomoda oricare dintre cele două evenimente.

Photo: Ber.Zsolt | https://www.facebook.com/berzsoltphoto

La Diavolo Events își dorește ca mirii să aibă o nuntă de poveste, dar fără stresul pe care o implică aceasta, de aceea le oferă acestora o gamă largă de servicii precum: mâncare, băutură, servire, muzică, foto, video, flori, tort, candy bar, photobooth, machiaj, coafor. În funcție de numărul de persoane care participă la nuntă se pot oferi mirilor diferite discount-uri la anumite servicii. Totodată, dacă mirii doresc să procure un serviciu din afara La Diavolo Events o pot face, atâta timp cât se respectă protocolul referitor la certificatele de conformitate și buna coordonare cu ceilalți furnizori.

Photo: Bereczky Sándor | http://www.facebook.com/bereczky.sandor

În ceea ce privește invitații mirilor la marele eveniment, organizatorii nu impun un număr minim dar numărul maxim este de 240 de persoane. De asemenea, se poate pune la dispoziție invitaților transportul de la și către Tîrgu-Mureș și pentru aceia care își doresc, chiar și cazare.

Photo: Bereczky Sándor | http://www.facebook.com/bereczky.sandor

Castelul Teleki reprezintă cadrul perfect pentru a crea o nuntă atipică pe care invitaţii voştri să n-o uite prea curând. Castelul, cu arhitectura şi istoria lui, parcul din jurul castelului cu dimensiunea sa impresionantă, lacul artificial şi insula amplasate la poalele castelului, toate acestea crează premisa unei nunţi de basm. Păşiţi pe acest tărâm de basm şi porniţi în crearea unui eveniment de poveste.

Așadar, dragi miri și mirese care vă doriți să fiți prinți și prințese pentru o zi, La Diavolo Events vă invită cu tot dragul să îi contactați la adresa de e-mail events@LaDiavoloRestaurants.ro sau la numărul de telefon 0722 218 379 pentru a începe aventura creării unei nunți ca în povești în atmosferă de basm a Castelului Teleki.

  • 0722 218 379
  • events@LaDiavoloRestaurants.ro
  • www.LaDiavoloRestaurants.ro

Post a Comment