Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Campionatul Național de Triathlon și Aquathlon Juvenes 2016

Clubul Sportiv Juvenes, cu sprijinul Federației Române de Triathlon, vă invită la Campionatul Național de Triathlon și Aquathlon. Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 iulie. O experiență numai bună de testat limitele. Peste 280 de sportivi s-au înscris la linia de start. Doritorii se mai pot înscrie folosind formularul integrat în această pagină: http://csjuvenes.ro/events-pub/campionatul-national-triathlon-si-aquathlon/ Termenul limită de înscriere este 20 iulie 2006. Vârsta minimă de participare este de 9 ani.

Competițiile reunesc atleți de succes din întreaga țară, dar și iubitori ai sportului în aer liber. În cadrul Campionatului Național de Aquathlon, proba de înot se desfășoară în râul Mureș, iar cea de alergare în zona de agrement Go Kart.

Probele din cadrul competiției de triahtlon pentru copii, cadeți, paratriatlon și ștafetă se vor desfășura în 23 iulie în zona amenajată de pe strada Insulei, iar concursul din data de 24 iulie va avea un traseu nou cu un grad tehnic de dificultate ridicat, îmbinând asfaltul cu piatra cubică și cu întoarceri de 180 grade. Circuitul pus la dispoziție are ca finalitate Cetatea Medievală.

La startul concursurilor sunt aşteptaţi atât concurenţi amatori, cât şi profesionişti, inclusiv membri ai Loturilor Naţionale de Aquathlon şi Triathlon, indiferent că sunt copii sau adulţi, femei sau bărbaţi.

Cristian Constantin, manager general CS Juvenes, transmite că: „suntem bucuroși să organizăm un astfel de eveniment. Majoritatea campionatelor naționale de triathlon s-au desfășurat la Tîrgu-Mureș, astfel ne-am gândit să continuăm tradiția și ne bucurăm că am reușit. Le-am pregătit sportivilor provocări frumoase, iar pe susținători îi așteptăm în Cetatea Medievală cu diferite activități relaxante, dar și antrenante.”

Triathlonul este un sport complet, frumos și accesibil celor care au ambiție și iubesc mișcarea în aer liber. Pentru mai multe informații accesați site-ul: http://csjuvenes.ro/events-pub/campionatul-national-triathlon-si-aquathlon/

Publicul târgumureşean are ocazia să susţină concurenţii atât la startul competiţiei, cât şi pe parcursul ei, bucurându-se în aer liber de un sfârșit de săptămână plin de adrenalină. Duminică, în Cetatea Medievală, până în momentul validării rezultatelor, îi puteţi felicita pe concurenți pentru performanţe. De asemenea, organizatorii pregătesc o zonă de relaxare cu numeroase activități distractive atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: airsoft, tir cu arcul, competiție de șah, degustare pizza.

Sponsori ai evenimentului: ReeaAzomureșMagazinul Pui Mic.

Parteneri: HerlitzEditura EduM&Co.Outdoormagazin-geomag.roeeatingh.roBB Image.

Post a Comment