Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP
innowork mures

InnoWork-primul coworking space din Tîrgu Mureș

Știm cu toții că toate ideile bune și tinere, toate ideile de dezvoltare în aproape toate domeniile au drum dus -> Cluj Napoca, București, Brașov… orașele cu potențial și dorință de dezvoltare. Uite că sunt persoane care vor să păstreze aceste idei în oraș, care vor să ajute la dezvoltarea comunității locale oferindu-le sprijin.

Cine sunt și cum anume vor să ajute? Urmărește explicația

 

Asociația InnoDrive lansează InnoWork! 🙂

Ce este InnoWork? Un spațiu de coworking pentru antreprenori, consultanți și freelanceri din variate industrii, în care atmosfera primitoare și comunitatea creată ajută la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid și al unui business de succes.

BZS_0705

Spațiul de lucru este menit să fie o soluție la problema de izolare la locul de muncă cu care se confruntă un număr tot mai mare de antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști și angajați care lucrează de la distanță.

 Scopul InnoWork este de a oferi pe lângă un ambient plăcut și creativ, construirea unui mediu propice pentru sinergii și parteneriate între membrii care își desfășoară activitatea în InnoWork. Acest lucru îl vom realiza cu ajutorul unor Community managers, care vor fi focusați pe a cunoaște businessul membrilor și pe a face legăturile între cei care ar putea dezvolta un parteneriat.

a declarat Monica Cacina, PM InnoWork.

Momentan spațiul are capacitatea de 36 de locuri, urmând să fie extins în 2017 la peste 60 de locuri. Acum sunt disponibile:

  • 6 locuri fixe – 3 deja rezervate
  • 30 locuri flexibile – 10 deja rezervate

La InnoWork aveți la dispoziție ceai, cafea, cereale și lapte pentru micul dejun, servicii de printare, precum și numeroase evenimente educaționale și de networking. 🙂

BZS_0753

Abonamente Coworking

 

  • Pachetul Neighbour (Vecin )69 euro (310 lei), include acces la spațiu nelimitat, în intervalul de funcționare, consultanță din partea experților hub-ului, acces timp de 8 ore pe lună la sala de conferințe
  • Pachetul Explorer39 euro (175 lei), include acces la spațiu 80 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 4 ore pe lună la sala de conferințe
  • Pachetul Nomad19 euro (90 lei), include acces la spațiu 30 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 2 ore pe lună la sala de conferințe
  • Pachetul Fan, pentru o zi/lună, în valoare de 40 lei.
  • Prețul de închiriere al sălii de conferință este de 28 lei / oră.

InnoWork oferă membrilor un spațiu de lucru flexibil la un cost redus și interacțiunea cu alte persoane cu aceleași interese. Coworking-ul se referă la utilizarea în comun a spațiului de către mai mulți antreprenori, care determină un stil de muncă bazat pe împărțirea spațiului de birou și implicit și la o mai bună comunicare între profesioniști, independenți/fondatorii startup-urilor membre, care, de obicei nu sunt angajații aceleiași companii.

BZS_0736

  1. Costuri fixe mai mici
  2. Climat favorabil pentru muncă know-how sharing, cel mai favorabil climat pentru inovare și creativitate
  3. Socializare și networking

Echipa din spatele InnoWork, realizează o promovare metodică și profesională a activităților și oportunităților de creștere a unei afaceri chiar din Tîrgu Mureș, în vederea unei dezvoltări durabile orașului nostru și implicit a zonei centrale.

Mediul de afaceri mureșean va reprezenta în permanență un interes maxim. InnoWork va asigura o comunitate de business solidă la care vor avea acces cât mai multe companii și oamenii care împărteșesc interesul pentru investiții, antreprenoriat, business și inovație.

Program: 08:00 – 20.00.

Noi le-am făcut o vizită și te invităm și pe tine pe str. Gh. Doja nr. 37, etaj 1, între orele 17:30-18:30, de luni până vineriSincer merită! 🙂

Detalii și înscrieri pe pag InnoWork/Signup sau monica@innowork.eu / 0753-648.444  ioana@innowork.eu / 0754-450.819

Post a Comment