Târgu Mureş
24 Mar, Friday
14° C
TOP

Caravana Avon la Tg Mures

Avon are o campanie care se întâmplă în fiecare septembrie legată de lupta împotriva cancerului la sân.  Anul acesta am văzut că e o caravană mai restrânsă dar Tg Mureşul e pe harta caravanei.

Caravana “Implică-te pentru ea. Află că e bine” va fi duminică 29 septembrie în piaţa teatrului din Tg Mureş.  Vă recomand să mergeţi, atât în calitate de medic cât şi în calitate de bărbat. Pe de-o parte e partea de prevenţie, medicală, cu medici voluntari şi tot ce trebuie pe de alta o să fie şi o mulţime de activităţi ludice şi de relaxare atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Personal am o mică admiraţie pentru Avon pentru că ştiu că în 2012 au donat un mamograf de ultimă generaţie la Tg Mureş, ştiu că se implică în campania asta de peste 10 ani şi Avon e compania(non medical) cu cel mai mare angajament, in opinia mea, în această luptă cu cancerul la sân. Şi astea nu sunt lucruri care apar în comunicatul de presă.

Iar dacă tot sunt evenimente Avon în zilele ce urmează voi fi speaker la o conferinţă pentru ei tot aici în Tg Mureş unde voi prezenta ce înseamnă blogging-ul cu implicaţii şi rezultate. Cum zice un prieten, nu vând nimic doar mă laud. 😀

 

 

Post a Comment