Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
4° C
TOP

Verde la educație pentru circulație!

Campanie de educație rutieră în România – “Verde la educație pentru circulație ” – inițiată de Lidl cu sprijinul Poliției Rutiere Române!

Evenimentul are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra unei probleme reale pentru prevenirea accidentelor, rănirii atât a copiilor cât și a adulților.

Campania va fi sub forma unui curs susținut în cele 163 de magazine Lidl din țară, pe parcursul căruia reprezentanții Poliției Rutiere Române îi vor învăța pe cei mici să devină pietoni responsabili și atenți. Cursul are o parte teoretică, unde copiii vor învăța toate detaliile legate de semnele de circulație și cele mai importante reguli de care trebuie să țină cont atunci când doresc să traverseze. Le va fi de folos și când vor vrea să fie ei șoferii!

Ulterior, cei mici vor fi introduși într-un orășel miniatural, pentru a pune în aplicare toate cunoștințele acumulate. La final toți copiii prezenți vor fi premiați de către Lidl și reprezentanții Poliției Rutiere Române.

Copiii tăi vor avea o lecție salvatoare de viață, într-o manieră interactivă, cu jocuri educative iar la final Lidl îi va răsplăti pentru implicare!

Dacă nu poți ajunge la eveniment, cursul va fi transmis live ! Revenim zilele acestea cu informații privind canalul de transmisie online.

Ia-ți copilul/copiii, frații sau prietenii și hai în magazinele Lidl pe data de 29 septembrie, începând cu ora 10:00! 

Lidl și Poliția Rutieră Română vă așteaptă!!

Post a Comment