Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
12° C
TOP

Caravana City Food – La Nu Știu Cine

Pe ultima sută de metri îi cunoaștem și pe La Nu Știu Cine, o afacere pe roți care vinde unul dintre cele mai apreciate și dorite produse de către români, și anume clătitele! Așadar, haideți să le cunoaștem povestea înainte de a le gusta clătitele.

OiM: De unde ideea acestei afaceri?

LNSC: Ideea ne-a venit într-o vacanță în România când am văzut ce lipsă era de clătite altfel, clătite fresh, mai ușoare și mai sănătoase, cu fructe proaspete și fructe uscate. Studiind în Franța mai mult timp, am avut ocazia și timpul necesar să descoperim clătitele din bucătăria franțuzească, complexitatea și popularitatea lor. Le-am adorat încă de la început, fie ele sărate sau dulci. Sigur că pentru a ne putea desfășura activitatea în rulotă sau food truck, a fost nevoie să adaptăm puțin aceste rețete internaționale, însă produsele în așteptare să fie lansate și ele sunt numeroase și delicioase.

OiM: De ce clătite?

LNSC: Cum spuneam, pe piața românească nu se găsea acest tip de clătite decât în restaurante prestigioase. Ne-am dorit să oferim acest concept și publicului larg care era deja mai mult decât pregătit și doritor de o astfel de experiență culinară, dulce mai ales. Cele mai multe evenimente la care am participat ne-au arătat acest lucru, iar numărul clienților noștri crește mereu, noi încercând să ajungem în cât mai multe locații din țară dar și din străinătate.

OiM: Aveți vreo specialitate?

LNSC: Fiecare produs este diferit și unic în felul lui iar din când în când modificăm rețetarul și introducem produse noi, totul bazându-se pe idei noi și pe feedback-ul constant primit de la clienții noștri. Ne bucurăm de o clientela foarte atentă și deschisă cu care comunicăm foarte ușor.

OiM: Cât de greu este să pornești o astfel de afacere?

LNSC: Am discutat cu un francez în trecut care spunea că în Franța nu e așa simplu să deschizi o afacere dar e mai ușor să o menții pe linia de plutire, ei bine în România este exact opusul : firma se deschide ușor dar apoi este vorba de foarte multă muncă, perseverență și inspirație, toate acestea fiind necesare în fiecare moment și perioadă a anului. Când avem totuși momente libere, căutam idei noi chiar și-atunci 🙂

OiM: Ce planuri de viitor aveți?

LNSC: Planurile de viitor nu au cum să nu includă o dezvoltare continuă, ne pregătim să fim și mai prezenți în România și la noi acasa în Cluj, continuăm să investim și să ne reinventăm, ceea ce ne va garanta cu siguranță succesul pe termen lung.

 

Sursă photo : https://www.facebook.com/LaNuStiuCine

Post a Comment