Târgu Mureş
20 May, Monday
15° C
TOP

Casting: opt roluri feminine în noul film de lungmetraj

Producătorii GAT Films Transilvania anunță desfășurarea unui casting care va avea loc duminică, 17 septembrie 2017, începând cu ora 16:00, în sala de conferință a Hotelul Privo din Tîrgu-Mureș, situat pe Strada Urcușului, nr. 1, pentru noul film produs de regizorul Alecs Năstoiu, intitulat „The Secret of Pin-up Island”.

Regizorul Alecs Năstoiu pregătește cel de-al doilea film de lungmetraj, a cărui perioadă de filmare va începe la finalul lunii septembrie. Este recunoscut pentru succesul producției „Billion Star Hotel”, film lansat în cinematografe în luna februarie a anului 2016, care a adunat 19 premii la festivaluri internaționale.

„The Secret of Pin-up Island” este o coproducție în care sunt implicați actori din România, Rusia, Austria, Tailanda și Serbia. Actrița din rolul principal este Rina Grishina, din Rusia, cunoscută pentru rolurile interpretate în „Another Year”, „Crime and Punishment”, „Kukhnya” și pentru implicarea în nenumărate producții de televiziune, teatru și film.

Echipa de producție dorește să acopere opt roluri feminine secundare. Pentru înscrierea la casting, participantele sunt rugate să trimită un email pe adresa producătorului executiv, Irina Toncean – iritoncean@gmail.com, în care să specifice: numele și prenumele, vârsta, ocupația, localitatea, numărul de telefon, alături de o fotografie, și să menționeze dacă au sau nu au experiență în actorie.

Înscrierile se fac până sâmbătă, 16 septembrie 2017, ora 18:00. E necesar ca participantele la casting să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Experiența în actorie nu este obligatorie.

Sinopsis:

O tânără se trezește într-o fabrică părăsită, închisă într-o încăpere. Află că este subiectul unui program guvernamental, Pin-up Island, prin care sunt selectate femeile care vor popula această insulă, în vederea asigurării continuității speciei umane. Totodată, află că omenirea este pe cale de dispariție din cauza unui virus letal. Oare va reuși să scape?

Pentru mai multe detalii despre casting, nu ezitați să contactați:

Irina Toncean – producător executiv

Nr. de telefon: 0744268894

Email: iritoncean@gmail.com

Ovidiu Radian Vasu – manager producție

Nr. de telefon: 0720019101

Email: ovidiuradianvasu@gmail.com

Post a Comment