Târgu Mureş
23 Feb, Friday
4° C
TOP

Casting pentru copii în noul lungmetraj realizat în Tîrgu Mureș

Producătorii GAT Films Transilvania anunță desfășurarea unui nou casting, care va avea loc duminică, 24 septembrie 2017, începând cu ora 14:00, în localul Dublin Irish Pub din Tîrgu-Mureș, pentru noul film produs de regizorul Alecs Năstoiu, intitulat „The Secret of Pin-up Island”.

 

Echipa de producție a încheiat cu succes primul casting, care a avut loc duminică, 17 septembrie, și la care au participat 30 de persoane. De data aceasta, echipa este în căutarea a două fete cu vârsta cuprinsă între 7-8 ani, respectiv 11-13 ani. Părinții care doresc să îl introducă pe copil în lumea filmului și să îl înscrie la casting, sunt rugați să trimită un email pe adresa producătorului executiv, Irina Toncean – iritoncean@gmail.com, în care să specifice: numele și prenumele părintelui, numărul de telefon al părintelui, vârsta copilului și localitatea. Înscrierile se fac până sâmbătă, 23 septembrie 2017, ora 18:00!

Regizorul Alecs Năstoiu pregătește cel de-al doilea film de lungmetraj, a cărui perioadă de filmare va începe la finalul lunii septembrie. Este recunoscut pentru succesul producției „Billion Star Hotel”, film lansat în cinematografe în luna februarie a anului 2016, care a adunat 19 premii la festivaluri internaționale.

„The Secret of Pin-up Island” este o coproducție în care sunt implicați actori din România, Rusia, Austria, Tailanda și Serbia. Actrița din rolul principal este Rina Grishina, din Rusia, cunoscută pentru rolurile interpretate în „Another Year”, „Crime and Punishment”, „Kukhnya” și pentru implicarea în nenumărate producții de televiziune, teatru și film.

Sinopsis:

O tânără se trezește într-o fabrică părăsită, închisă într-o încăpere. Află că este subiectul unui program guvernamental, Pin-up Island, prin care sunt selectate femeile care vor popula această insulă, în vederea asigurării continuității speciei umane. Totodată, află că omenirea este pe cale de dispariție din cauza unui virus letal. Oare va reuși să scape?

Pentru mai multe detalii despre casting, nu ezitați să contactați:

Irina Toncean – producător executiv

Nr. de telefon: 0744268894

Email: iritoncean@gmail.com

Ovidiu Radian Vasu – manager producție

Nr. de telefon: 0720019101

Email: ovidiuradianvasu@gmail.com

Post a Comment