Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP

Review Risto&Pub by La Diavolo

Marele succes al familiei La Diavolo Restaurants a adus pe piața mureșeană un nou membru, unul de care chiar era nevoie în oraș și vă vom spune de ce facem această afirmație!

Așadar, cu drag spunem: bine ai venit Risto&Pub by La Diavolo! 😀

Da, ne bucură și ne place mult acest risto&pub pentru că, iieeiii, nu este în centru! Da, nu este! Este însă aproape de trei cartiere mari ale orașului, are terasă, este spațios, curat, luminos, nu este scump și, foarte important pentru multă lume, are foarte multe locuri de parcare fiind situat în Complexul Comercial Kaufland din zona gării.

De unde denumirea de Risto&Pub by La Diavolo?

“În Mureș nu este un local de genul acesta. Risto&Pub-ul este acel loc în care vii cu mai multă plăcere, în care te simți relaxat, în care nu sunt constrangeri, acel local în care lejeritatea și mâncarea bună fac echipa cea mai bună!”

ne-a explicat unul dintre reprezentanții lanțului La Diavolo.

Risto&Pub-ul este structurat pe 2 nivele, un total de 150 locuri, compartimentat în așa fel încât să îți ofere mereu intimitatea de care ai nevoie dar și spațiul util pentru a face o petrecere privată restrânsă sau de a urmări un meci alături de prieteni. Designul interiorului este unul deosebit predominând elementele industriale, bucătăria este la vedere, transparența fiind un aspect pe care s-a pus un mare accent iar multa lumină naturală de care se bucură localul îl face și mai plăcut și primitor.

Ce nu găsești în alte localuri dar găsești aici?!? Printer wireless, net de mare viteză și priză la fiecare masă/canapea. Dacă ai o întâlnire de afaceri, dacă trebuie să printezi/xeroxezi ceva urgent sau trebuie să îți termini un proiect, de ex., ai totul la dispoziție. 🙂

Ce oferă diferit Risto&Pub? 

Un mic dejun cu fresh inclus, burgeri foarte buni, meniu special creat pentru copii și un concept nemaiîntâlnit în restaurantele/localurile mureșene și anume Healthy Dishes – un concept de meniu realizat în colaborare cu nutriționista Nagy Bea. Meniul zilei poate fi personalizat în așa fel încât să fie exact pe gustul clientului. Fie că optați doar pentru supa meniului zilei sau doar pentru felul doi și desert (care poate fi schimbat, la cerere, cu o cafea), veți fi mulțumit de alegerea făcută.

Care ar fi preparatele pe care ni le-ați recomanda fără ezitare? 

Vă recomandăm două preparate, unul potrivit pentru gurmanzi și anume

Coaste de porc la cuptor cu sos BBQ 300g/25 lei și cartofi cu rozmarin 7 lei

Gustoase!! Tare gustoase aceste coaste de porc, bune, bine preparate și condimentate iar acești cartofi cu rozmarin se potrivesc perfect! Neapărat trebuie încercate!! 😀

Cantitativ, incontestabil suficient.

și un meniu din linia healthy pentru cei care “țin la siluetă” și anume

Pui cu ciuperci, gorgonzola și spanac 200g/350kcal/25 lei cu orez 7 lei.

Yam! Spanac + gorgonzola + ciuperci pe pieptul de pui fraged, bine preparat și condimentat = un răsfăț pentru papilele gustative! Doamnelor, domnișoarelor vă recomand! 😉

Și pentru că o masă bună trebuie să se termine cu ceva și mai bun i-a venit rândul desertului să ne bucure simțurile (și a reușit pe deplin).

Prăjitura casei – prăjitura cu mere și sos La Diavolo 250g/12 lei

Este, fără doar și poate, cea mai bunăăăă prăjitură cu mere, și multăăăă, pe care am mâncat-o la vreun restaurant/local/pub… Aici trebuie să felicit bucătarul pentru bunul aluat pe care îl frământă și îl pregătește, zi de zi, și pentru bunele și dulcile mere pe care le potrivește cu scorțișoară pentru a ieși, în final, un bun, foarte bun desert! Deja îmi e dor de un așa bun desert… mâine acolo mă găsiți! 😀

Care sunt planurile de viitor pentru Ristro&Pub?

“Vom organiza seri cu degustare de vin cu foodpairing, degustări dirijate de către Raul Bogdan Todor – unul dintre cei mai buni sommelieri din țară, vom organiza seri cu muzică live și seri cu vizionări de meciuri. Vrem să extindem linia de Healthy Dishes, vor fi produse de sezon, cum ar fi pumpkin pie de Halloween și vom face un spațiu special pentru copii în care să își pregătească propria pizza.”

După ce i-am trecut pragul, după ce “l-am gustat și cercetat”, după ce i-am simțit potențialul și respectul față de clienții săi, putem spune că vă recomandăm cu drag să treceți pragul Risto&Pub by La Diavolo.

Poftă bună și relaxare plăcută vă dorim! 😉

 Photo credit Dorin Bonta si Risto&Pub by La Diavolo

    Risto&Pub by La Diavolo

  • Str. Gheorghe Doja nr. 64-68, Tîrgu Mureș
  • 0771 592 260
  • Luni-Vineri: 08:00-23:00 Sâmbătă: 09:00-23:45
  • Duminică: 09:00-22:00

Comments (1)

  • Cristian

    Neseriosi si lipsa de profesionalism, mai ales in partea de management. Daca faceti o rezervare mai mare, apr. 20 persoane, pentru un eveniment anume, aveti grija, va puteti trezi ca acea rezervare se anuleaza intre timp, din motive absurde. Rusine si pacat pentru ca se intampla asa ceva intr-un restaurant, unde “seful” face ce vrea muschii lui si il doare in cot de clienti!

    reply

Post a Comment