Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Cătălin Bordea în oraş, la Zone X

Ne ştiţi ca fiind mari fani de stand up comedy. Am fost la unele showuri bune, altele mai puţin bune, am luat interviuri, am râs şi am criticat.

Dar de rămas impregnaţi definitiv în memorie sunt doar doi: Cătălin Bordea şi Sorin Pârcălab. Dacă Sorin a fost la sfârşitul lui noiembrie la Festivalul de Satiră şi Umor, acum revine Bordea în oraş. Ultima dată l-am văzut în Saga, la începutul verii. Bordea e cel mai nebun comediant al României, nici nu ştiu cu cine să îl compar de afară… e unic şi are un stil prea tare. A terminat actoria, fapt care l-a ajutat mult, dar eu cred că şi fără facultatea respectivă, talentul lui natural i-ar fi servit suficient să ajungă atât de departe.

Surprinzător pentru mine este prezenţa lui prin ţară. Adică pe şleau fiind spus, banii nu sunt o problemă pentru el, mai ales de când e combinat cu Capatos. Deci pecuniar vorbind, nu asta e motivaţia lui de a face show altundeva decât Buureşti, aşa că am o să o rog pe Sandra, dacă prinde un interviu, să afle de ce. Chiar sunt curioasă şi îmi e super ciudă că nu am să pot fi personal acolo să stau faţă în faţă cu el. Mai ales că îl urmăresc şi pe el deja de câţiva ani şi era şansa mea să îmi mai împlinesc o dorinţă de pe lista cu persoane pe care vreau să le intervievez :D.

Am înţeles că mai vine cu un tip Raul, nu ştiu nimic despre el, sper să facă ceva impresie, dar sincer nu aş vrea să fiu in locul lui să fiu în deschiderea show-ului lui Bordea. E greu. Deci 1 februarie, în Zone X (loc perfect pentru stand up) ora 21. Preţul unui bilet e 20 de lei, cu studcard 15 lei (în vară a fost 15 lei biletul, dar de atunci a crescut valoarea lui Cătălin pe piaţă).Rezervările sunt obligatorii şi se fac la numărul de telefon 0753 028826.

Scurt pe doi: mergeţi, nu o să vă pară rău. Şi vă recomand celor care nu aţi mai fost să vă rezervaţi locuri rapid, pentru că cei care au mai fost sunt convinsă că deja sunt cu mâna pe telefon, şi nu gulmesc.

Nici nu are sens să vă urez distracţie plăcută, e redundant având în vedere că e show cu Bordea.

Post a Comment