Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

Pizzeria Giovanni

Pentru că ne place să inspectăm tot ce se deschide în oraş, sau în cazul de faţă redeschide, ieri am fost la pizzeria Giovanni să îmi formez o părere.

Pizzeria e situată la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie cu str Papiu Ilarian, chiar în staţie. Având în vedere că e în Tudor, mie imi e foarte la îndemână :). Marele dezavantaj momentan este capacitatea redusă, maxim 30 de persoane, dar şi faptul că mesele sunt puţin cam apropiate, dar din câte am înţeles există un proiect viitor de extindere (există în lateral o terasă), iar atunci va fi mult mai ok, mai ales că o parte va fi destinată nefumătorilor (Like). Lucrul acesta va fi undeva în partea a doua a anului.

În ceea ce priveşte sortimentele de mâncare au pe lângă pizza, sandwichuri şi paste. Localul vrea să pună accent şi pe produse To Go cu tot felul de oferte cum ar fi sandwich plus cafea la 6 lei, sau sandwich + cafea + ceai 9 lei. Iar un sandwich fără alte accesorii e doar 4 lei. Au oferte şi la pizza, ofertă nemaîntâlnită de mine până acum: între orele 13.00 şi 17.00 pizza costă 9,5 lei (diametru 32 cm).

Despre restul ofertelor puteţi afla de pe facebook sau de la faţa locului. Acum să vă spun de partea importantă şi anume pizzaaaaa. Deşi dăunează siluetei, sunt fană pizza, always was, always will be. Şi am comandat o pizza Hawai;  îmi place mie în mod particular combinaţia de ananas cu şuncă. A fost într-atât de delicioasă că nu m-am simţit deloc vinovată după ce am mâncat, cum se întâmplă în mod normal dacă  mă răsfăţ cu ceva, care nu e chiar necesar organismului. Nu cred că mă risc spunând că ingredientele folosite sunt de calitate, dar marele plus: e o pizza light.  După ce am mâncat jumătate de pizza, puteam liniştită să fac genoflexiuni, ori în multe rânduri, după pizza abia mă mai pot mişca.

Altă treaba: cei de la Rexo, care aveau o pizza genială Top 3 în Mureş, s-au certat/despărţit, nu ştiu exact, cert e că pizza nu mai e ca odinioară :(, iar cea de la Casa Mureşeană mie nu îmi place deloc. Aşa că onest, pizza Hawai cel puţin de la Giovanni, e cea mai bună din Tudor.

Vă recomand să daţi o tură pe acolo, iar dacă o veţi face vă rog să îmi lăsaţi un comment dacă v-a plăcut şi vouă.

UPDATE by Mihai > astea sunt sandwichurile… mai au si altele dar oricum nu sunt mari. Dar gustoase…

sandwich-giovanni

Comments (6)

 • mike

  se poate comanda la domicilui?

  reply
 • Dani

  Am fost azi, printre cele mai bune pizza din mures, daca nu cea mai buna. Avand in vedere si oferta cu 9,5 lei, e clar cea mai buna calitate/pret, chiar nu ma asteptam ca la oferta sa fie pizza de 32cm 🙂

  reply
 • mihai

  aia de la rexo fac pizza la zone x in bucatarie :)) de acolo e toata problema

  reply
 • Mihai

  Am o curiozitate, oferta la 9,5 lei e valabila si la domiciliu ? ar fi extraordinar.

  reply
  • mihai

   doar la restaurant 🙂

   reply

Post a Comment