Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-5° C
TOP

Căutăm colegi!

Pentru că lucrurile evoluează şi pentru că suntem tot mai ocupați, vă anunţăm că ne căutăm colegi.  Avem câteva locuri disponibile, fiecare intern nou va fi “dirijat” de un “veteran” care o să-l înveţe ce şi cum.

Cerinţele generale: tineri, fluenţi în limba română (ne ajută dacă știți și limba maghiară), pricepuţi în operarea calculatoarelor şi a altor device-uri conectate la internet, cu timp liber, nu mult, maxim 5-6 ore pe săptămână. Vârsta minimă 16 ani!

Ce trebuie să faceţi?

  • să ne trimiteţi un CV
  • să faceţi un material a cărui temă o alegeți voi (filme, teatru, evenimente, muzică, modă, review magazine, localuri, săli de sport, piscine, produse pe care le găsești în Tg.Mureș).

ambele pe contact@outinmures.ro

Când zic material mă refer la creaţie literară sau multimedia (reportaj foto, fie un material video). Poate să fie un articol, poate să fie un material video, poate să fie un reportaj foto sau orice combinaţie între instagram, pinterest, tumblr, youtube, facebook şi ce vă mai trece prin minte. Dacă e creaţie multimedia e obligatoriu să aibă un text de jumătate de pagina ca descriere.

Pentru orice întrebare, vă stam la dispoziție! (legată de tema articolului, indubitabil) 🙂

Post a Comment