Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Ce-am făcut în weekendul acesta?

Pe lângă faptul că am lenevit într-un mare stil am fost şi ieşit un pic pe la petreceri şi evenimente câmpeneşti.

Joi seara am fost pentru prima dată anul acesta în cort, la Botezul Bobocilor. Ce pot să vă zic e că e mult mai fain la petrecerile UMF-iste în astfel de locuri pentru că la UMF sunt multe multe fete şi uber uber frumoase. O placere pentru ochiul masculului feroce din mine. Că evident apar şi cocalarii şi piţipoancele , e inevitabil. Sunt doar curios de ce diferă preţurile la băuturi de la bar la ospătar… poze aici.

Vineri am fost la heineken puteţi citi aici ce şi cum link 1 , link 2. Seara am fost la Piaf la o poveste şi am fost şocat să văd ca 4 beri costa 12 lei… ori am prins ceva promoţie ori nu ştiu dar aşa era trecut pe nota de plată.  Asta după ce toată ziua am murit în trafic din cauza dobitocului ăstuia de festival….

Sâmbătă am sfârşit prin centru pentru că am vrut să ajungem la direcţia 5. Până la mult aşteptatul concert ne-am delectat în deschidere cu Connect-R. Deci vreau să vă spun că nu-mi venea să cred cum cânta lumea cea mai cunoscută piesă din 2012- Eu vara nu dorm.  Dar pentru mine au fost dileme şi mai mari cum ar fi : de ce tot al doilea om prezent acolo miroase a ceapă? de ce arată cetăţenii oraşului ăsta ca nişte cerşetori în cea mai mare parte? oare consumatorii de astfel de petreceri câmpeneşti ies în oraş? şi dacă da… unde?

Azi o ardem elegant la platou la tradiţionalul mic şi grătar şi dacă apuc mă duc să fac şi nişte poze la elefantul nou…

la voi cum e weekendul?

PS: Poze de la bosquito de vineri a trimis Vlad. Enjoy them here

 

Post a Comment