Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Ce am vrea sa mancam la meniul zilei?

Ieri ma uitam pe statisticile de la site şi văd aşa vreo 10 căutări în linie “ce sa mai gătesc la meniul zilei”.Chiar bună întrebare pentru că de mult ori am impresia că mă plictisesc de meniul zilei Şi mă gândeam să vă întreb ce vă place sau nu prea vă place. Poate or fi minţi creţe pe aici şi vor ţine cont de părerile noastre.

De multe ori am impresia  că e tot aceeaşi tocăniţă piperată cu paste sau mămăliguţă. Sau castraveţii Covăsiţi… doamne cât pot să-i urăsc… i-a mirosit cineva? put a brânză stricată… nici măcar să-i apropiu de gură nu pot că mi se face rău de la miros. sau porţiile exagerat de mici cum erau(nu ştiu dacă mai sunt) la Majestik. era ca o porţie pentru copii de grădiniţă.

Dar mai sunt şi lucruri bune …. De exemplu costiţa de la Tempo sau un şniţel cu care nu poţi să dai greş. Sau ar fi faina… dacă tot ai meniul la preţ mic eu zic că uneori s-ar putea renunţa la desert şi costurile alea să le pui în meniu… zic că ar fi mult mai okey.

oricum vreau să vă aud ce vă place sau nu vă place la Meniul zilei şi ce aţi vrea să se schimbe dacă e cazul? vorbim la modul general dar puteţi oricând să numiţi concret localurile. Mie nu mi-e jenă 🙂

Comments (4)

 • alex

  eu unu as merge pe o pizza Rustic … de la pizzeria Rustic, sau mai usor iti faci o portie de cartofi cu 3-4 carnaciori …. dar lumea e prea lenesa (totul ar costa vreo 5 lei maxim, si asta inseamna 1Kg cartofi + 3-4 carnati + rosii +castraveti)

  reply
 • paula

  Am observat ca nu ai nici o jena, ceea ce e foarte tare si rar. Autenticitatea la tine e conectata nonstop 🙂

  reply
 • Eu azi am mancat vinete, varza si niste carnaciori prajiti pe gratar. Va recomand sa incercati varza la gratar e foarte buna 🙂

  reply

Post a Comment