Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

BOMBA FLIRT NIGHT LA SQUARE

Am tot scris despre petreceri prin cort, sau jazz, ei bine astăzi e rândul unui nou local să  anunţe un eveniment pe care îl găzduiesc. E vorba despre cei de la Square (în sfârşit se poate ajunge la local, că a fost blocată zona aia destul de mult) care au pregătit pentru vineri 23 Septembrie 2011, un eveniment cu tema “Flirt”.

De muzică se vor ocupa DJ Junior&Lori Sax iar pentru ca atmosfera să fie “incendiară” au invitat cele mai sexy animatoare. Şi cum sunt foarte generoşi în oferte, toată lumea va primi câte un energizant BOMBA gratis.

Elementul care vine în originalitatea petrecerii e faptul că se vor oferii tuturor participanţilor câte o brăţară colorată, fiecare având câte un mesaj şi anume: ROSU: N-AI CHEF, GALBEN:INCEARCA, VERDE: DISPONIBIL. Asta ca să se ştie de la început dacă vrei să intri cu cineva în vorbă, cam ce şanse ai 🙂

Au şi o pagină de facebook pentru prezentarea party-ului iar pentru rezervări sunaţi la nr de telefon 0365.88.20.71. Le doresc sincer celor din Square să iasă bine că ideea nu e rea deloc.

Comments (2)

  • Ideea nu e rea pentru ca a fost deja incercat. Au fost petreceri similare si in irish….

    reply

Post a Comment