Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Ce faceti de Valentine’s?

Mă ştiţi un mare fan al sărbătorilor de toate felurile …. cu atât mai mult cele adoptate de la alţii. Dar trecând peste acest fapt trebuie să remarc că cineva mai gândeşte în acest oraş. Am aflat de curând că s-a schimbat managerul de la “Gala” si chiar se vede.

Restaurantul începe să comunice , să facă evenimente tipice pentru un restaurant.  Sunt chiar  impresionat şi chiar îi urmaresc ce mişcă şi cum… de câteva săptămâni. Da , le lipsesc cunoştiinţele tehnice dar au toată bunăvoinţa să facă ceva. Am văzut seri dedicate vinurilor, cu oferte şi care sunt duminica de la 5-6 dupa-masa.

Dar cea mai deşteaptă iniţiativă e Valentine’s Evening pe 14 februarie. Adică o ofertă de cină romantică  pentru îndrăgostiţi dar e all inclusive. Adică plăteşti 65 de lei şi primeşti o cină pentru doi cu Aperitiv rece si ceva specialitate franţuzească. Pe lângă asta sunt incluse şi băuturi ceva cocktail-uri pe care nu le cunosc.

Normal , nu pot preconiza cum  va fi mâncarea şi cum va fi servirea. Dar dacă sunt atenţi pot să câştige mulţi clienţi pe viitor mai ales pentru că eu chiar remarcam că nu avem un restaurant pentru o cină în oraş care să nu fie Tradiţional.  Na oricum e un pas înainte…. Sper totuşi să aibă atâta înţelepciune şi să nu facă bufet suedez sau autoservire ca anul trecut. Că nu-i cantină…. şi până la urmă un restaurant e un prestator de servicii nu vânzător de mâncare…

Scriu acest articol pentru că mi-a plăcut ideea şi au fost primii de la care am prins informaţia. Dar sunt foarte curios să aud şi de alte oferte asemănătoare din alte localuri. Pe unde vă petreceţi ziua lui Vali?

poza furata de aici

Comments (7)

 • Carmen

  Salut, eu imi voi petrece ziua de valentine’s day la Caesar,au o oferta foarte buna la 59 de ron /pereche cu mancare buna desert cafea vin cat poti duce…oamenii se straduiescs a aiba si program artistic cu muzica live ,fac casatoriri p entru o zi….astept sa ma vad cu voal si cu buchet;au creat eveniment pe facebook acolo se pot vedea si poze cu meniul

  reply
 • Astia de la Taco nu fac nimic de Valentines Day?

  reply
 • dorin

  Eu am fost la China Blue, anul trecut o cina romantica din aceasta. Am auzit ca de Valentines day pregatestc lumanari, muzica, trandafiri etc… pt doritori.. Merita, mai ales ca am avut succes. Nu stiu daca am ma vazut pe cineva din oras asa interesat de client… de luat exemplu!

  reply
 • Virgil Florea

  “Prietene” Mihai ,la cat esti de informat nu e de mirare ca iti iei amenintari pe unde te gaseste lumea …managerul la GALA s-a schimbat de curand ….in noiembrie,ma bucur ca ti-ai schimbat optica despre restaurant ,subit recunosc …anul trecut nu a fost nicidecum bufet sau autoservire ,a fost o SAPTAMANA VALENTINES …deh suntem si noi ziaristi si verificam pe surse …si on topic poate mai vezi si altceva ,..http://hotelconcrete.ro/ro/evenimente-concrete.html
  sau ..http://www.hotelalesia.ro/ro/pdf/VALENTINE'S%20DAY%202012.pdf..
  chiar daca sunt putin inafara orasului …

  reply

Post a Comment