Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
24° C
TOP

Concert si vineri

Imi place ca începe sa mai mişte ceva prin mureş….  că aşa ne stă bine în metropolă.Iar dacă e vorba de muzică , mai ales live ar fi bine sa fie în  toate zilele săptămânii sau în cele mai multe.

Până acum am anunţat 3 pentru saptamana , miercurea cu Vizi si Teodora în Old City, Azi e Votska în Office şi sâmbătă The Mood tot în Office.

Tocmai Vinerea nu era ocupată. Noroc că mai scriu eu pe Facebook ca numa’ atât am gasit ca să se mai trezească cineva din PR să mă ia la rost că de clubul lor de ce nu scriu?. Pai dacă învăţaţi să aveţi un canal de comunicare uşor de urmărit…. poate scriem şi de voi. Nu e întotdeauna super la îndemână să facem investigaţii demne de detectivi pentru a afla ce face fiecare club/pub in parte.  E interesul vostru sa fiti accesibili…. În plus agresivitatea nu ajuta pe nimeni, de fapt mai mult rau face.

Bun şi dacă am lămurit astea…. La Gallery vineri seara de la ora 22.00 Domnul Shaggy (de România sau Tg Mureş) împreună cu domnul Călin Pop vor cânta. ce cum cât habar n-am…. ca nu scrie. Şi nici info nu există. O să presupun că vor cânta coveruri din chitară şi sper să nu fie Folk. Partea bună e ca intrarea este liberă şi dacă nu vă place puteţi oricând merge altundeva.  Eu nu mă duc din capul locului…. în Gallery.

Tot n-am vrut să spun dar câtă lipsă de imaginaţie să ai prietene care eşti un mare artist să îţi spui shaggy? come on…  adică să presupunem prin absurd că o să ajungi cunoscut…. internaţional…. o să ţi se zică Shaggy de România? sau cum? ... shaggy de pe valea muresului, sau maros shaggy.  :)) sa te diferentiem …. ca altfel o sa am impresia ca celalalt mare compozitor roman , umberto tomassi cunoscut din buletin ca si Constantin Ionita a fost nominalizat la emi/mtv music awards contribuind la piesa ta.

Şi sincer sincer a fost cineva să-l vadă pe shaggy ăsta cum cântă . e ceva de capul lui? dar pe calin pop ?

PS: Daca Ovi si Paula Seling atunci Shaggy si Calin POP?

Comments (9)

 • Vlad

  Singura informatie care o stiu depre cei doi si de unde se cunosc:
  Calin Pop (ex-Desperado ,chitara,voce) si Shaggy (Dalma &The Vagabonds, piano, chitara, voce). Cei doi artisti se cunosc din perioada cand au cantat in trupa Desperado.

  Cat despre “genialitatea” si “inspiratia” domnului in asi alege numele de scena…..ce poti sa spui?

  reply
 • dan

  shaggy poate de la scooby…

  reply
  • jenel

   Nu e nici o greseala amice.Daca te referi la treaba cu “orele” consulta-l pe baciu Pruteanu si dictionarul lui Graur.Este o forma colocvial acceptata!inainte sa debitezi “subtilitati”intereseaza-te maestre!si nu te f…e grija pe tine de impresaru….Daca nu suporti o critica asta nu inseamna ca trebuie sa si jignesti!
   Cat despre asa-zisele tale glumite cu Shaggy pune mana si mai citeste/intereseaza-te!Ca sunteti -tu si echipajul tau!-pe langa subiect de fiecare data cand emiteti judecati de valoare despre o trupa/artist sau alta/ul!Pentru informatia ta domnisoara Teodora este discipola lui …Shaggy si isi lucreaza albumul de debut la….Shaggy in studio!Si inca ceva, daca tot cauti motive prin afise:pentru recitalul de azi e sold out!Inca de marti…

   reply
 • mnihaitza

  Manihaitza, tu nu te potolesti pana nu te pune careva sa iti numeri dintii.

  reply
 • Mihai, daca nu scrii de rau despre toti “Pitbulii” din Mures scot banneru cu outinmures de pe blogu` meu!

  No, amenintari deastea mai rar primesti…

  reply

Post a Comment