Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Cina Romantică

Nu nu nu, nu mai am premii de dat…. deocamdată. Dar în ultimele zile m-am trezit că sunt întrebat , mai ales de fete , ca şi cum m-aş pricepe unde se poate face o cină romantică în Oraş. Oricum eu cred că Valentine’s Day s-a mutat prin noiembrie de are o grămadă de lume astfel de dileme…. nici nu vă vine să credeţi câte fete m-au întrebat.

Şi vă spun sincer , cu toată ruşinea, că nu mi-am mai scos iubita la o cină romantică de vreo 2-3 ani. Să nu mă înţelegeţi greşit , am mai ieşit în oraş, la o masă , la un vin, dar o cină dinaia în doi, cu lumânări , cu lumină redusă, cu vin , cu flori pe masă chiar de multicel n-am mai avut. Nu-s eu foarte sentimental dar de când s-a stricat excaliburul nu pot să vă zic un loc în oraş unde sunt 100% convins că aş putea merge la o cină romantică adevărată.

Dar ştiţi voi să fie intim… cu mese de două persoane, să fie ferit…. nu să ne uităm 30 de persoane unii la alţii. Şi nu vreau lăutari şi muzică tare …. şi să aibă vin bun, roşu … şi să nu fie foarte scump. Ah şi vreau mâncăruri lejere dar bune. acuma nu salata cu ruccola dar nici ciolan la cuptor :P.

Oare găsim localuri în tot oraşul acesta aşa cum mi-ar place mie ?

După mine poate la China Blue se poate aranja ceva de genul acesta… dar nu ştiu în ce măsură permite spaţiul….

Comments (8)

 • burSUCUL GASTRIC

  excalibur? pentru cina romantica? sa fim seriosi..
  china blue? kitch-ul la el acasa

  reply
 • POate “GALA” ?

  reply
   • Pai sa incepem de la articol…
    -ferit ..destul de ferit ,parcare…seara deschis pana la ora 10 …se sta si peste program daca este nevoie ..
    -meniul de mancare si lista de vinuri destul de accesibile si complicate,se pot verifica pe siteul restaurantului…
    -intimitate ..ok…destule mese de 2 pers …si sa nu imi fac doar reclama …seara nu prea este populatie ..din pacate ..si din fericire pentru romantici..
    -din experienta profesionala pentru ca acest gen de eveniment sa fie reusit este nevoie de implicarea totala a personalului..de preferinta a se anunta dinainte ..

    ….s-au rezolvat si problemele semnalate in vara ..se poate veni si cu aparatul foto ,,,nu doar cu telefonul de sub masa …

    reply
 • burSUCUL GASTRIC

  @virgil florea
  vine bursucul zilele astea,ok?

  reply

Post a Comment