Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Lectura #7

Eu ştiu că toată lumea vorbeste despre concertul Alexandrinei la care voi fi prezent ofcors. Dar mi se pare că a trecut pe planul doi faptul că odată cu numărul 7 revista Lectura intră în al doilea an de activitate. La mulţi ani!

Eu zic că merită să le dedic câteva vorbe bune.

Lectura e singura revistă non profit care se distribuie gratuit în Tg Mureş.Nu are nici o reclamă, nu e afiliată politic şi promovează originalitatea. Absolut tot conţinutul e original şi promovează cultura.Majoritatea colaboratorilor de la revistă sunt tineri ca cititorii acestui blog.

Dar ce apreciez mai mult decât orice  e că a adunat o comunitate absolut extraordinara în jurul ei! Oameni cu tot felul de ocupaţii , cu tot felul de caractere dar care au fost uniţi sub aceeaşi umbrelă de convingerea că pot schimba ceva prin exemplu personal, prin cultura pe care o împărtăşesc celorlalţi absolut gratuit la fiecare două luni. Mai mult decât atât aceast grup s-a format la nivelul comunităţii locale, în Tg Mureş, cu oameni din comunitate. Lectura e devenit şi un brand, un reper pentru tot ceea ce înseamnă evenimente culturale cu şi pentru tineri în Tg Mureş. Doar într-un an de zile…

Sper din tot sufletul să-i ţină psihicul şi ambiţia pe Hegheş şi Vlad să o ducă cel puţin încă 100 de ani!

Să-mi spuneţi voi cum să nu fiu mândru de aşa ceva? cum să nu mă bucur că am colaborat cu ei ? poate de la revista Junimea nu a mai existat aşa ceva in România.

Comments (3)

  • Multumim foarte, foarte frumos Mihai!

    reply

Post a Comment