Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

Cine n-a fost la taiat de porc anul acesta?

Nu de alta că nici mie nu-mi place procesul şi în general evit mai ales partea cu omorâtul şi pârlitul. Ce-i drept în ultimii ani chiar n-am dat pe la vreun ritual de-ăsta….

În schimb nu cred că există mâncare mai bună decât tocana porcului. Acuma sincer sincer sincer vă spun. Din carnea aia proaspătă se face cea mai bună tocăniţă din lume…. mai ales dacă are şi ceapă şi boia prin ea. Iar dacă o asezonezi cu nişte varză murată sau nişte moare de varză pe post de murătură  eu personal am un orgasm gustativ…. Iar dacă ai şi nişte băuturică adevarată….

Şi dupaia jumările alea proaspete…. crocante să le mănânci a doua zi, cu muştar de masă Danestar(că nu există muştar mai bun ca ăsta al nostru făcut de Danestar) şi caltaboşii, şi cârnaţul proaspăt…ziceţi voi…. nu-i aşa că Moş Crăciun vine în fiecare an atunci când se taie porcul? Cel puţin la mine aşa-i….

Dacă n-aţi avut ocazia să mâncaţi toate bunătăţurile astea post asomarea porcului sau dacă pur şi simplu vă plac şi nu refuzaţi vreodată vreo invitaţie la o masă cu procisme , Miercuri Seara 21 Decembrie, imediat după Ignat, aşa pe la 8-9 sunteţi invitaţi la Old City Pub unde un porc întreg va fi preparat pentru oaspeţi. Cârnaţi afumaţi, jumări ceapă… tot ce trebuie…. şi dacă nu trebuie să vă faceţi griji că se mânâncă în picioare… dar dacă vreţi neapărat loc la masă puteţi face rezervări aici 0736.388.923 .

Asa că pe la 8-9 sigur ne vom vedea acolo….

Evenimentul este şi pe facebook

Comments (4)

Post a Comment