Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Bucuria…din vitrină!

După cum știți, și dacă nu știți, vă spun acum, s-a deschis în Mureș Mall la parter, un stand cu produse Bucuria…deliciul moldovenesc, după care suspinam toți cei care le-am gustat vreodată.

Nu am ajuns chiar la deschidere, ci doar azi am trecut pe acolo. Din păcate imaginea mea cu modul de prezentare a produselor s-a spulberat  din prima clipă în care am văzut acel stand amărât, cu ghirlandă de jur împrejur, fără să pună nici într-un fel în valoare marfa. Poate aveam eu pretenții mai mari, dar recunosc, sincer, dacă nu știam cât de bune pot fi acele dulciuri nu m-aș fi oprit deloc pe acolo. Sau poate asta înseamnă Insula cu produse Bucuria!

Dar trecând peste acestă părere a mea, proprie și personală, revin la adevărata Bucurie! Așezate cuminți în coșulețe bomboanele îmi făceau grea decizia de-a alege. De la dropsuri cu prune chiar, la praline, și suc la cutie, la cutii de bomboane…vinurile și alte sortimente de produse urmează să apară și ele în vitrină cât de curând!

Și dacă tot am trecut pe acolo nu puteam pleca cu mâna goală, mai ales că dragele mele prietene de abia așteptau să guste bombanele, așa că am ales de data acestă ceva ciocolată micuță numită Dorința cu gust de cactus. Rezultatul?! Au fost extrem de încântate de gust! Deci mai trebuie să trec pe acolo!

Comments (3)

 • Vlad

  Ai uitat din prezentare cel mai important aspect: PRETUL!

  In rest, multumesc pentru informatii.

  reply
  • Ups…o sa fac un update si cu preturile :)))

   reply
 • Moldova Shop

  Vlad,

  noi ne-am documentat si preturile noastre sunt cele mai mici din tara.
  Preturile nu pot fi aceleasi cu cele din Rep.Moldova, deoarece in pretul produselor se regasesc taxele vamale, de transport, etc.
  E mai avantajos sa vii la Moldova Shop decat sa faci drum dus-intors in Rep. Moldova.
  Te asteptam cu drag la standul nostru!

  P.S. preferam sa nu apara preturile pe site, deoarece nici noi nu le postam pe pagina de pe facebook.

  reply

Post a Comment