17 Jun, Monday
0° C
TOP
cineplexx

Cineplexx vine cu filme noi!

2023 ne aduce două filme noi la Cineplexx! Fie că vrei un nou film de acțiune marca Guy Richie sau o comedie romantică românească, le găsești pe amândouă la cinema săptămâna aceasta.

OPERAȚIUNEA FORTUNE: URZEALA RĂZBOIULUI ( N15 )

PREMIERĂ: 6 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Actiune, Thriller

DISTRIBUȚIE: Hugh Grant, Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes, Josh Hartnett

SINOPSIS:

Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema

de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

ROMINA VTM ( AP12 )

PREMIERĂ: 6 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Romantic

DISTRIBUȚIE: Matei Dima, Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan DLP, Yny Sebi, Rareș Mariș

SINOPSIS:

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment