Târgu Mureş
20 May, Monday
15° C
TOP
cineplexx

Ultimele două premiere ale anului la Cineplexx!

Cineplexx te invită la ultimele două filme noi ale anului: o comedie romantică românească și o dramă despre viața lui Ferruccio Lamborghini.

LAMBORGHINI: OMUL DIN SPATELE LEGENDEI ( AP12 )

PREMIERĂ: 30 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă, Biografic

DISTRIBUȚIE: Frank Grillo, Gabriel Byrne, Mira Sorvino

SINOPSIS:

Filmul prezintă povestea transformării complexe a lui Ferruccio Lamborghini, de la începuturile modeste în construcția de tractoare, până la rivalitatea cu Enzo Ferrari.

Geniul său de neegalat l-a făcut o adevărată legendă în industria automobilistică, dar pasiunile sale au atras greutăți emoționale în viața personală atât de plină de romantism, cât și de suferință.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

DOUĂ INIMI ( AP12 )

PREMIERĂ: 30 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Ceanu Zheng, Connect -R, Iuliana Beregoi

SINOPSIS:

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet.

Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

La mulți ani tuturor și ne vedem și la anul la film!🎉🎉

Post a Comment