Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Click pe Cariera Ta

Ești elev în clasa a XI-a sau a XII-a și n-ai nicio idee despre ce ai vrea să faci după terminarea liceului?

Te invit să aplici pentru programul Click pe Cariera Ta și să te folosești de toate “uneltele” care îți vor fi oferite de acest program. Două workshop-uri de dezvoltare personală și orientare în carieră cu traineri experimentați, vizite în umbra job-urilor dorite, consiliere unu la unu și webinarii sunt câteva dintre acele “unelte” de care îți ziceam.

macheta-bv-mures-mart2015

În plus, toți participanții primesc o subvenție de 150 lei dacă participă la toate activitățile proiectului și cei care acumulează 600 de puncte în cadrul competiției Click pe Cariera Ta pot câștiga unul dintre cele 40 de premii a câte 500 lei. Detalii despre concurs: http://clickpecariera.ro/concurs/

Sună interesant, nu?

Poți să te înscrii accesând http://clickpecariera.ro/

Click pe Cariera Ta este un proiect foarte fain în care sunt implicată de un an de zile, un program de suflet, pentru că aici am cunoscut o mulțime de oameni de la care ai o grămadă de învățat și care sunt acolo pentru tine.

Când am intrat în proiect nu știam nici măcar ce o să fac mâine dar peste doi ani, am participat la activități, am citit materialele puse la dispoziție și acum pot să spun că știu ce vreau să fac, știu pașii pe care trebuie să îi urmez pentru a ajunge unde vreau și cel mai important mă cunosc mult mai bine.

Cam atât despre experiența mea în Click pe Cariera Ta  pentru că urmează un webinar despre Cum să mă înteleg cu colegii de școală .

Înscrieți-vă 🙂 alegeți-vă cariera cu inima.

Post a Comment