Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Club nou în oraş: SAGA

Avem noi un orăşel frumos, curat, drăguţ, dar să recunoaştem, cu un oarecare handicap şi anume lipsa unei game diversificate de cluburi şi localuri,unde să ieşi, îndeosebi în weekend (situaţie ce nu se aplică în Cluj, de exemplu).

Spun aceasta pentru că experimentez pe propria-mi piele săptămânal. Vineri seara mă îndrept către centrul oraşului şi mereu aceeaşi mare problemă “unde ieşim azi?”. Partea proastă e că niciodată nu calculez din timp această ecuaţie, drept consecinţă acelaşi rezultat negativ: nervişori în stomac :P.

Revenind… ei bine, această lipsă acută a fost simţită de mai mulţi concitadini şi pe acest sistem încep să apară cluburi, clubuleţe. Scriam de NAMASTE, apoi am înţeles că se va deschide în curând C4, a cărui adresă e ţinută strict secret, de parcă ar fi compania Apple şi urmează să lanseze iPhone 5 :), iar astăzi are loc Grand Opening SAGA.

Despre inaugurare SAGA, am aflat cam târziu (ieri) aşa că aici îi trag puţin de urechi, pentru că nu s-au agitat mai mult cu promovarea. Dar ca să recupereze teren, au trântit pe lista de invitaţi speciali o echipă de baramani, activitate ce prinde contur la noi în ţară, şi anume trupa BarSession, cei care au ajuns în finala Românii au talent.

Prea multe detalii nu am despre acest SAGA,  doar adresa şi anume Bernady Gyorgy nr 2, undeva lângă foto Smiley. Aşa din memorie nu ştiu exact unde e incinta, dar sunt convinsă, că în această seară la ora 19.00, când se va tăia panglica, prin zonă va fi ceva forfotă, aşa că nu îmi va fi foarte dificil să îi găsesc.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări puteţi să sunaţi la numărul de telefon 0753531332.

Eu zic să le urăm succes cu marea lor deschidere de azi, dar mai ales viaţă lungă :).

Post a Comment