Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

În Sufragerie de un an

Sufrageria J’ai Bistrot, mama răniţilor cum îmi place mie să îi mai spun, începe să se pună pe picioare, să prindă echilibru, cu ocazia împlinirii unui anişor.

Este totuşi un eveniment ce nu poate fi trecut cu vederea, mai ales că J’ai Bistrot a fost mereu open minded faţă de noi.

Ne bucurăm mult pentru ei, că nu s-au pierdut pe drum şi că sunt tot aici în P-ţa Mărăşeşti nr 6.

Pe scrut despre ei: au cea mai originală terasă, unde te invadează o linişte mult tânjită. Produsele sunt ok, servirea pe alocuri scârţâie, dar nu cu intenţii rele, nici într-un caz, ci doar pe bază de (supra)aglomerare, sau omisiune involuntară. Personalul e prietenos, atmosferă boema, şi localul unde găseşti toţii artiştii din oraş. Au evenimente altfel, cum ar fi piese de teatru neconvenţionale, VideoClipeee, lansări de reviste, etc.

Prin acest post, îmi declar simpatia faţă de ei, şi le urez să nu se abată de la traseu, să îşi păstreze acelaşi aer şi să nu cadă în comercial.

Sâmbătă 16 iunie, dacă vreţi să sărbătoriţi alături de ei, primul anişor, sunteţi aşteptaţi, începând cu ora 19,00, în grădină unde vă aşteaptă un concert live, concursuri şi surprize;  intrarea este 10 lei.

La mulţi ani frumoşi J’ai Bistrot.

Post a Comment