17 Jun, Monday
0° C
TOP

Club Riding

Aseara am vrut să facem un pic de club  riding… dar ne-am înmuiat repede având în vedere cât de încet se mişcă treburile pe la noi. Am zis că începem cu Office… că e  la îndemână. După mine a fost mai plin decât oricând, cel puţin la cât de des calc eu pe acolo.  În rest voie bună , alcool, oameni faini.

La Black Lord a fost aşa un mare contrast. Am ajuns acolo pentru prima dată… şi a fost o foarte mare surpriză pentru mine.  Unul că sala aia are un mare potenţial să facă o treabă super bună. Părerea mea ca orientarea către zona Main Stream , comercial e foarte proastă. Sala aceea are potenţial să rupa pe underground. eu n-as mai băga bani în nimic altceva decât în sunet şi scenă. aş arunca tot moblierul … aş da afara ospătarii şi să rupi pe evenimente. Concerte, DJ, ca Boilerul din Cluj. Sau măcar ca Jazz-ul….

În rest cheful de aseară a ieşiz chiar fain… la un moment dat cânta lumea de duduia sala… s-a dansat, s-a râs s-au făcut concursuri. De n-ar fi aşa de departe…

Şi încă o chestie… e mult mai fain să ai cu tine şi fotograf când ieşi în oraş pentru că poţi ilustra frumos ce ai de redat.  Pozele noastre le vedeti pe FB. Multam fain Lucian Ovidiu Rusu  :D.

Post a Comment