Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
7° C
TOP

Dupa un weekend de club Riding

Deci vineri şi sâmbătă am ieşit cu fotografii care s-au oferit să facă poze pentru noi la o tură de Club Riding. Despre Vineri am scris aici.

Sâmbătă am început lejer la J’ai Bistrot. Cum îţi dai seama că e crâşmă e cea mai tare din  punct de vedere cultural? când jumate din public e format din artişti , instrumentişti, solişti , trupe(ajunseseră şi Nişte Băieţi ) actori  şi alţii. Evident atitudine boemă , relaxată şi plină de culori. Albumul cu poze aici. Despre trupa care a concertat… pot să spun că momentul de glorie a fost când a intrat în joc şi bateristul de la Nişte Băieţi.

După J’ai Bistrot am tras o tură prin Office unde cânta Hijack. Cred că a fost cea mai bună seară a lor după multă , multă, vreme. Dar şi pentru office a fost unul din cele mai aglomerate weekenduri. Rar am văzut aşa de mulţi oameni ….  Poze aici.

Din Office  am dat o tură prin Gallery the Pub. Cum preconizam , lipsa unui club dance , comercial se simte. Iar în Weekend acolo e plin. Multe fete tinere foarte fashion/trendy , frumoase, mulţi cocalari, muzică foarte comercială a la MTV şi Music Channel. Dar cum ziceam e nevoie şi de aşa ceva. Singura problemă ar fi că locul nu a fost construit pentru aşa ceva…  dar am remarcat că fiind un pic mai spaţios a cam luat tot ce era clientelă din Select şi Temptations. Poze aici.

După Gallery am sfârşit în Old City. Acum pot să spun că cu mână pe inimă că nu se compară cu Gallery. Sunt localuri complementare, fiecare cu genul său de clienţi. La Old City media de vârstă e mult mai mare şi genul e oarecum diferit. Pentru mine personal e mult mai potrivit.Poze am pus la noi pe FB.

Câteva concluzii pe care le trag eu după weekendul acesta cu fotografi. În afară de Gallery unde a fost o chestie spontană când am ajuns peste tot am avut acordul proprietarilor să facem poze. Mi se pare o chestie aşa un pic lipsită de bun simţ a persoanelor care au impresia că pot să ne ia la rost că le facem poze. În mureş nu suntem obişnuiţi să plătim bani nici pe intrare, nici pentru exclusivităţi, vrem servicii de nota 10 dar noi ca şi clienţi nu punem osul să promovăm localul. Ne-am trezit cu tot felul de texte ca să ştergem pozele şi nu ştiu ce. De principiu acum le ştergem pentru că încă e o chestie nouă dar pe viitor dacă vedeţi fotograful îi spuneţi frumos că nu vreţi să apăreţi şi cu asta basta. Iar restul pozelor ajung publicate.

Iar pentru cine vrea intimitate 100% poate ar trebui să sugeraţi crearea unui club pe bază de membership only unde se plăteşte cotizaţie lunară şi unde sigur nu vă va deranja nimeni. Trebuie să înţelegeţi că pentru localuri e o expunere foarte bună cu imaginile capturate de la evenimentele lor, pentru noi e un conţinut de calitate şi original iar pentru 2-3 persoane care au chestii de ascuns nu o sa renunţe nimeni la un motor excelent de marketing absolut gratuit.

Post a Comment