Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Club Temptation, vineri seară

Cititi si varianta by Mihai

Am fost aseară în Temptation, pentru că in Jazz era plin plin, că îţi ia 15 minute să ajungi pe ringul de dans.

În fine, eu credeam  că e club de fiţe, dar am ajuns acolo, am văzut ce şi cum, şi am ajuns la concluzia ca e super tare. Decorul e woow, te lasă mască, e făcut cu gust. Muzica e super, nu bagă minimale si tâmpenii,   se aude atât de bine, că merge muzica tare şi te înţelegi cu cel de lânga tine. Preţurile sunt ok şi ele nimic prea ieftin, nimic prea scump. Mi-am cumpărat un Tokyo Ice Tea, şi a fost exact aşa cum trebuie. Vreau sa zic că barmanii nu te fură la bautură. Şi sunt două copile care fac pe ospătăriţele, dar nici măcar un metru şi jumate nu au. Dacă nu eşti atent, rişti să dai peste una.

Una peste alta clubu e ok, aseară lume nu prea a fost, oricum nu demult s-a deschis  dar eu cred că va fi unul din cele mai frecventate cluburi din oraş. Dacă vreţi un număr de telefon 0743,957,215. Clubu e pe strada Pavel Chinezu nr. 10. Sunt şi activi online,  pe clubtemptation@yahoo.com, si pe facebook.com/Club.Temptation

Note:

 • Locaţia: 3 – Clubu e pe Nu sunt locuri de parcare, strada e îngustă şi plină de taxiuri, lumea ştie de club ca fiind ” fostu Sense”
 • Aspect: 4.5 – Înafara de luminile de pe tejgheaua de la bar care îţi bat ca nişte felinare în ochi, nimic de reproşat. Totul e facut cu gust, nimic chicios, nimic exagerat. E exact aşa cum trebuie.
 • Servicii: 4 – Cum spuneam, barmanii nu fură la băutura, şi ospătăriţele, sunt nişte copile care încurcă lumea. Şi ce am văzut ca oamenii de securitate  nu au faţă de mahări. Te salută cu” Bună ziua” când paşeşti in club, poartă costum, nu ca ţiganii din evolution care cum ai intrat o sărit pe tine să îţi ceară 5 lei pe intrare
 • Preţ: 4 – Nimic de spus, e ok. Preţurile nu sunt exagerate, decât intrarea care e 10 lei.
 • Impresia Generală: 4.5 – E exact cum vreau să fie un loc în care mă duc să mă distrez. Sigur mă duc şi săptămâna viitoare pe-acolo.

Sfârşit.

Sunt Jerry şi vă urez o sâmbătă faină

Comments (11)

 • Grandy

  Nu ma deranjeaza ce postati…. si cat de incorect sau in stil taranesc e scris articolul acesta….dar nu sunteti deloc cunoscatori de cauza….daca nu cumva sunteti numai niste fete ce fac pe ziaristele 😛

  reply
  • Tom

   Corect, Grandy! :)) articol pitzi :))

   reply
 • eu

  Se scrie “house”. Poate ai vrea sa dai peste ospataritele alea micute in pat.Dar nu stiu d c presimt k esti urat tare si fara speranta de viata si nu o sa ai asa domnisoare dragute…si btw “esentele tari se tin in sticlute mici”:)

  reply
   • Jerry

    m-ai nimerit, nam viitor:) si sunt urat si deampulea, merit sa mor

    reply
 • cyclon

  asta e articol platit ?:))))

  reply
 • E foarte tare clubul,,, dar trebuie sa te corectez, muzica suna prost!

  reply

Post a Comment