Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Comunitatea OutinMures.ro

Zilele astea am primit una din cele mai interesante intrebari de cand am lansat “unde iesim in mures?”. Imi spunea cineva … Ok stim unde iesim ce petreceri… Dar cu cine?
Ce-i drept nu m-am gandit la nici un moment sa privesc lucrurile asa. Pentru mine totul vine natural folosesc social media si sigur gasesc pe cineva.

Daca mai sunt si altii care isi pun astfel de intrebari m-am gandit la cateva solutii.In primul rand prin comentarii ati putea sa anuntati alti cititori ca vreti sa mergeti si mai cautati gaşcă. Cam cum face gabi cu jocurile lui de 7 pietre sau ascunsea…
Pe pagina noastra de facebook iarasi puteti posta fara probleme.

Pana la urma despre asta e vorba cu acest blog. Asta ne-am propus: sa cream o comunitate bine inchegata la care fiecare dintre noi sa-si aduca aportul si sa profite de beneficiile unui mediu social. Solutii sunt si daca nu avem pe moment sigur gasim. Daca eu scriu ca ma duc la un concert sau la un restaurant sau party dati un semn si facem cumva sa mergem impreuna. Sunt convins ca daca vreti sa mergeti cu anca la o piesa de teatru nu va refuza.
Contrar tuturor aparentelor oameni suntem si in general foarte sociabili. Puteti chiar sa ne propuneti iesiri, bere , cafele, in special lui mircea ca el nu le refuza decat daca lucreaza.

Aşa că vă aştept să ne socializăm…

Comments (5)

  • Poti intra pe WebcamLottery.com si inviti persoana la Party daca iti place 😛

    reply
  • Aha (…)

    reply
  • Mai Miţă. Mai sunt si oameni decenti pe internet nu doar obsedati de porn. Internet is for everything.

    reply

Post a Comment